NOTD: Catrice – Bricky Mouse

NOTD: Catrice – Bricky Mouse

 photo IMG_1577a.jpg

Zoals jullie misschien weten, heeft Catrice heel haar nagellakassortiment op de schop gegooid en zijn er allemaal nieuwe kleurtjes voor in de plaats gekomen. Ik kon het natuurlijk niet laten om een nieuw kleurtje uit te zoeken. In deze Nail of the Day laat ik aan jullie nummer 22 zien: Bricky Mouse. 

 photo IMG_1579a.jpg

De kleuren zijn niet de enige dingen die Catrice veranderd heeft. Ze hebben de flesjes ook een beetje aangepast. Zo staat er nu Catrice op de bovenkant van de dop. Dit was voorheen niet. Ik vind het wel een heel chique effect geven.

 photo IMG_1578a.jpg

 photo IMG_1580a.jpg

 photo IMG_1581a.jpg

Ook heeft Catrice het kwastje weer veranderd. Links op de foto zie je het nieuwe kwastje, rechts het oude kwastje. Zoals je ziet is het nieuwe kwastje een stukje breder en vierkanter. Waarom hebben ze de kwastjes niet gewoon gelaten zoals ze waren? Met een rond afgesneden punt, dat vind ik persoonlijk erg prettig werken. Vooral als je in de buurt van je nagelriemen komt.

 photo IMG_1589a.jpg

Laten we tenslotte kijken waar het uiteindelijk om draait: de nagellak! Bricky Mouse is een ontzettend lief kleurtje, perfect voor komende lente. De kleur is een beetje oudroze/baksteen rood. Er zitten kleine gouden shimmertjes in, waardoor de lak extra mooi is als hij in het zonlicht verschijnt. Ondanks het vernieuwde kwastje heb ik de lak goed op mijn nagels kunnen krijgen. In twee laagjes was de lak dekkend. Ook droogt de lak erg goed en snel.

 photo IMG_1590a.jpg

Eigenlijk ben ik heel tevreden over het nieuwe lakje Bricky Mouse! Het kwastje had wat ronder gemogen, maar ik kan er goed mee uit de voeten. Wel één minpuntje: de prijzen van de lakjes zijn weer gestegen. Je betaalt voor een flesje nu €2,99. Voorheen was dit €2,49 en later €2,79. Drie euro is natuurlijk absoluut niet duur voor zo’n leuk lakje, maar ik weet nog goed dat de lakjes twee en een halve euro waren, en dat geeft toch een goed gevoel.

Wat vind jij van Bricky Mouse? Heb jij al een nieuw lakje van Catrice aangeschaft?

Liefs van Tedje

Volg:

22 Reacties

 1. 22 maart 2013 / 07:22

  Leuk kleurtje! Die kwastjes zijn inderdaad een beetje balen.

 2. Wendy (B)
  22 maart 2013 / 07:40

  Ik heb 4 lakjes gekocht en ik denk dat het daar bij gaat blijven ;)

 3. 22 maart 2013 / 12:02

  Leuk kleurtje :) Het is inderdaad jammer dat de prijzen zijn gestegen. Nu twee keer vrij snel achter elkaar heb ik het idee

 4. 22 maart 2013 / 12:12

  Ik vind de nieuwe kwastjes gewoon echt verschrikkelijk om mee te werken :( maar lief kleurtje wel dit, die naam is ook echt briljant gevonden! :D

 5. 22 maart 2013 / 13:34

  Ik vind het wel een mooi kleurtje! Jammer alleen dat de kwastjes tegenvallen.. :(

 6. 22 maart 2013 / 15:32

  Ik vind het een mooi kleurtje. Erg jammer dat ze weer eens de kwastjes vervangen hebben ik vond het voorheen vele beter!

 7. 22 maart 2013 / 18:25

  erg mooi lakje maar zelf ben ik ook meer fan van het rondere kwastje.

 8. 22 maart 2013 / 21:45

  Een ronder kwastje is ook fijner, vind ikzelf. Damn Catrice, wat is het toch irritant dat iedereen ineens zijn prijzen gaat verhogen, binnenkort moet je zelfs voor een Catrice lak tien euro neertikken. In ieder geval wordt de kleur er niet minder op, because it’s gooooorgeous!

 9. 23 maart 2013 / 11:26

  Erg leuk kleurtje, vind het zo jammer dat de kwaliteit van catrice minder is geworden :(

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *