NOTD: China Glaze – Life is Rosy

NOTD: China Glaze – Life is Rosy

 photo IMG_2934a.jpg

Op de Beautygloss Party waren er een heleboel stands van allerlei leuke merken en webshops. Zo stond bijvoorbeeld ook de webshop Enchantra er. Ik had tegen mezelf gezegd dat ik niks nodig had en dus ook niks mocht kopen. Toch belandde ik in de rij voor Enchantra (ja er stonden rijen, zo druk was het!), want ik kon het toch niet laten om even te snuffelen. Ik zag natuurlijk mooie paletten van Sleek liggen en kwasten van Real Techniques. Nope, deze mocht ik niet kopen van mezelf. Toen viel mijn oog op het China Glaze rek. Ik had nog nooit een lakje van China Glaze geprobeerd en ik kon het niet laten om er eentje mee te nemen… Kijk je verder naar mijn Nail of the Day (NOTD)? 

 photo IMG_2937a.jpg

China Glaze is een merk dat bekend staat om haar goede kwaliteit. Daar was ik wel eens benieuwd naar! Het flesje ziet er in ieder geval goed uit. Er zit veel in een flesje: 14ml, dat maak je niet zomaar op! De kleur die ik gekozen heb is Life is Rosy, een oudroze kleur. Zo’n kleur had ik nog niet in mijn stash zitten! Nee, echt niet!

 photo IMG_2938a.jpg

Het kwastje brengt de lak erg fijn aan waardoor lakken een eitje wordt. In twee laagjes dekt de lak en hij droogt ook nog eens snel. Laten we maar gauw gaan kijken hoe hij er op mijn nagels uitziet!

 photo a.jpg

Ik vind Life is Rosy van China Glaze een ontzettend mooie kleur die je eigenlijk altijd wel kunt dragen. Blijft de lak daadwerkelijk ook zo lang zitten? Oh hell yeah! Met een goede topcoat eronder bleef hij bij mij zeker 5 dagen zitten zonder te chippen. Heel fijn!

Life is Rosy kost €6,95 in de webshop van Enchantra. Niet duur vind ik voor zoveel inhoud en een goede kwaliteit.

Liefs van Tedje

Volg:

28 Reacties

 1. 16 mei 2013 / 06:30

  Wat een mooi oudroze kleurtje :-) Deze doet mij denken aan Welcome To Roosywood van Catrice (oude collectie)

 2. 16 mei 2013 / 07:27

  Oh wauw! Die kleur is echt ontzettend mooi.

 3. 16 mei 2013 / 07:35

  Mooi kleurtje! Ik vind de naam ook erg leuk bedacht.
  Toevallig ben je vandaag de tweede die de NOTD met dit lakje heeft, grappig!

 4. 16 mei 2013 / 08:22

  Prachtig lakje, kan inderdaad altijd! Ik ben ook echt gek op China Glaze, ze hebben altijd leuke collecties en de kwaliteit is super.

 5. 16 mei 2013 / 09:38

  Wow, vijf dagen? Uitmuntend! Prachtige kleur ook, ontzettend warm en love de finish. :)

 6. 16 mei 2013 / 12:25

  Dat is een mooi kleurtje!
  Ik heb hier volgens mij meer dan 50 lakjes van CG staan… whoops ;)

 7. 16 mei 2013 / 14:19

  Mooie kleur! Volgens mij heb ik ook nog niet zoiets.. :P

 8. 16 mei 2013 / 14:56

  Heel mooi kleurtje! Oudroze, maar dan niet de doffe en bruine variant, net iets feller!

 9. 16 mei 2013 / 16:51

  Ik heb zelf nog nooit China Glaze gebruikt, maar het lijkt mij wel leuk en het kleurtje is ook heel mooi!

 10. 16 mei 2013 / 18:14

  Prachtig! Zelf heb ik maar één lakje van China Glaze en meteen ook het favoriete lakje uit mijn stash: Flip Flop Fantasy! Dat is een prachtige koraal neon kleur die echt van je nagels afspat in de zomer. Hij is ook geweldig voor op je tenen!

 11. 16 mei 2013 / 19:10

  Wat een mooi kleurtje is dit :) Doet me denken aan een kleurtje van Catrice, Welcome to Roosywood :)

 12. 16 mei 2013 / 19:58

  Mooie kleur. En geweldig dat het zo lang blijft zitten.
  Love,

 13. 18 mei 2013 / 13:48

  Leuk deze kleur! Blij ook dat je eerste CG lakje bevalt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *