NOTD: Clinique – 04 Hi Sweetie

 photo IMG_5995a.jpg

Het merk Clinique heeft een speciaal plekje in mijn hart. Waarom? Mijn moeder heeft werkelijk alles van dat merk en als ik Clinique zie of hoor moet ik meteen aan haar denken. Mijn moeder bracht laatst een nagellak mee van Clinique. Die had ik nog nooit geprobeerd, dus die moest ik eens gaan testen! 

 photo IMG_6001a.jpg

Het flesje van de nagellak van Clinique is heel basic, zoals we gewend zijn van Clinique. De kleur heet trouwens 04 Hi Sweetie, een super vrolijk roze kleurtje, perfect geschikt voor de zomer! De nagellak lakt fijn, hij droogt snel en na twee laagjes is de lak dekkend. De nagellak van Clinique is trouwens speciaal ontwikkeld om huidgevoeligheid tot een minimum te beperken. De nagellak is dermatologisch getest en geschikt voor gevoelige huidtypen en gevoelige ogen. Zelf heb ik een gevoelige huid, maar ik heb met nagellak nooit echt problemen gehad. Hier kan ik dus niks over zeggen, maar als je niet tegen nagellak kan (en dan bedoel ik dat de nagellak irritatie veroorzaakt als je bijvoorbeeld ergens krabt) kun je deze nagellak wellicht eens proberen!

 photo IMG_6016a.jpg

Ik vind het zo’n vrolijk kleurtje! Een dingetje: hij blijft niet echt heel lang zitten. Na twee dagen begon hij al te chippen, terwijl ik altijd basecoat aanbreng. Ik heb de lak ook aangebracht op mijn teennagels en daar blijft hij wel goed zitten!

 photo IMG_6020a.jpg

Heb jij al wel eens nagellak van Clinique geprobeerd? 

Liefs van Tedje

Volg:
Delen:

13 Reacties

 1. 21 april 2015 / 07:44

  Waaauw wat een beauty, echt een heerlijke kleur voor de zonnige dagen die komen <3

 2. 21 april 2015 / 10:45

  Hele mooie kleur! Ik heb nog nooit iets van Clinique geprobeerd, maar daar wordt het wel een keer tijd voor :)

 3. 21 april 2015 / 16:23

  Ik moet bekennen dat ik niet eens wist dat ze nagellak maakten. Ik associeer clinique eigenlijk alleen met gezichtsverzorging en ok, misschien een beetje make up.

  Mooi kleurtje is het wel! :)

  • Tedje
   Auteur
   21 april 2015 / 20:04

   Nou, dan weet je het nu, haha! :) Snap ik, daar staan ze ook om bekend! Ze hebben trouwens ook prachtige make-up hoor!

 4. 21 april 2015 / 20:36

  Wat heb je een mooie nagels! En de kleur is perfect for zomer, ik word er helemaal blij van.

 5. 22 april 2015 / 19:09

  Wat een heerlijke kleur. Ik wist het eerlijk gezegd ook niet dat ze nagellak hadden :) wel make-up, grappig ga ik er toch eens op letten in de winkel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *