NOTD: Essie – dress to kilt

 photo IMG_5221a.jpg

Alsof ik nog niet genoeg (rode) nagellak had, kwam ik afgelopen weekend toch weer met een rood pakje thuis. En niet zomaar één, nee nee! Het is dress to kilt van Essie, een nagellakje uit de najaarscollectie van 2014. Ik zeg altijd maar zo: je kunt nooit genoeg nagellak hebben, toch?

 photo IMG_5213a.jpg

Als vriendinnen aan mij vragen welke nagellak ze het best kunnen aanschaffen, raad ik eigenlijk altijd Essie aan. Niet goedkoop (lees: €9,99 per flesje), maar de kwaliteit is heel erg goed, de nagellak blijft lang zitten en de kleuren zijn altijd mooi.

 photo IMG_5217a.jpg

 photo IMG_5212a.jpg

Ook lakken de kwastjes van de nagellakken van Essie heel fijn. In één of twee vegen is je nagel voorzien van een laagje lak, omdat het kwastje zo lekker breed is. Dress to kilt is een rode nagellak zoals een rode nagellak moet zijn. Diep en verleidelijk en intens van kleur. Prachtig!

 photo IMG_5261a.jpg

Op bovenstaande foto draag ik een basecoat en twee laagjes dress to kilt.

Voor een feestje, maar ook gewoon voor naar school. Zomer of winter, het maakt niet uit. Rood is altijd goed.

Wat vind jij van dress to kilt van Essie? 

Liefs van Tedje

Volg:
Delen:

17 Reacties

 1. 3 februari 2015 / 06:37

  Wauw dit is echt een beauty, wat een mooie kleur! Heel vrouwelijk en voor elke gelegenheid <3

 2. 3 februari 2015 / 10:02

  Pretty! Ik lak mijn nagels helaas heel weinig, ook al kost het helemaal niet zoveel tijd. Om de een of andere reden vind ik het ook gewoon niet zo leuk of de-moeite-waard, haha.

 3. 3 februari 2015 / 14:08

  Mooi! Je hebt er ook prachtige foto’s van gemaakt! :)

  • Tedje
   Auteur
   3 februari 2015 / 14:10

   Dankjewel voor je compliment Beau! Heb er ook erg mijn best op gedaan, dus vind het leuk dat het je opvalt! :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *