NOTD: Essie Find me an oasis

 photo IMG_2184a.jpg

Ik krijg nooit genoeg van nagellak. In Frankrijk kocht ik er al een stuk of zeven (binnenkort swatches!!), maar toen ik deze beauty van Essie zag liggen bij de Etos in Zeeland waar ik op vakantie was, kon ik hem niet laten liggen. Bovendien had ik geluk, want de nagellak was 30 procent afgeprijsd! Het is Find me an oasis uit de Resort 2014 collectie. Kijken jullie mee? 

 photo IMG_2182a.jpg

Find me an oasis is een lichtblauwe kleur die een beetje neigt naar lila. Het lijkt wel of de lak anders oogt in verschillend licht. De ene keer lijkt hij wit, de andere keer écht lichtblauw, maar soms zie je ook een paarse gloed eroverheen. Wauw!

 photo IMG_2186a.jpg

De lak komt uit de Resort 2014 collectie. Essie omschrijft Find me an oasis als: een combinatie van kristalhelder zeewater en parelwit zand, fris en licht. Wat mij betreft een hele goede omschrijving van de nagellak.

 photo IMG_2188a.jpg

De kwastjes van Essie zijn altijd erg fijn: lekker breed waardoor je in twee vegen je nagels hebt voorzien van een laagje lak. Ook is de vorm van het kwastje prima.

 photo IMG_2196a.jpg

Toen ik de lak aanbracht op mijn nagels, ontstonden er kleine luchtbelletjes. Ik denk dat dit kwam omdat ik een andere basecoat heb gebruikt dan normaal. Het gekke was dat na een dag alle luchtbelletjes verdwenen waren en de lak perfect op mijn nagels zat. Dat zijn we gewend van Essie. Ook blijft de lak ontzettend lang op mijn nagels zitten. Nu ik dit type, zit hij al acht dagen erop en de eerste chip is nog nergens te zien.

Misschien kun jij Find me an oasis nog scoren bij bijvoorbeeld de DA of Etos in de afprijzingsbak. Anders is het lakje ook nog te koop op Bol.com voor €9,99.

Wat vind jij van het lakje? 

Liefs van Tedje

Volg:
Delen:

18 Reacties

 1. 6 augustus 2014 / 06:27

  Wauuuuw super zeg! Ik dacht eerst dat het wit was, maar deze kleur is echt prachtig.

 2. 6 augustus 2014 / 12:45

  Wat een pretty kleurtje. Mooi licht en lekker fris <3

 3. 6 augustus 2014 / 12:56

  Hé, mooie foto’s! Ik vind het kleurtje ook héél pretty. Zeker als je een beetje bruine handen hebt!

 4. 6 augustus 2014 / 21:47

  Al acht dagen? Wow! Dat heb ik nog nooit mee gemaakt met een nagellak!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *