NOTD: Essie – Tart Deco

NOTD: Essie – Tart Deco

 photo IMG_4806a.jpg

In Frankrijk kocht ik Essie’s Tart Deco, omdat ik het gewoon niet kon weerstaan. Zelfs mijn moeder vond het een mooie kleur die ik aan mijn stash kon toevoegen. En als mijn moeder het zegt, is het wel echt een hele mooie kleur. Aangezien mijn moeder (bijna) altijd zegt: ‘Ted, deze kleur heb je toch al?’ Vandaag laat ik dus Tart Deco van Essie aan jullie zien. 

 photo IMG_4809a.jpg

De flesjes van Essie zijn gewoon mooi. Het glas is lekker dik en er staat aan de ene kant Essie met ‘glazen’ letters en aan de andere kant met witte letters. Clean en simpel, maar wel erg mooi.

 photo IMG_4810a.jpg

Bovenop een stickertje met de naam erop. Handig!

 photo IMG_4811a.jpg

Hier is hij dan: de perfecte koraal kleur voor deze zomer!

 photo IMG_4814a.jpg

Het is maar net hoe het licht erop valt, want de kleur lijkt iedere keer anders: dan wat donkerder en dan weer wat lichter.

Nagellak van Essie lakt superfijn, want: het kwastje is lekker breed waardoor je in één veeg je nagels voorzien hebt van een laagje lak. Ook droogt de lak lekker snel en blijft lang zitten (lees: meer dan zes dagen!). Jup, Essie vind ik echt een aanrader. Je betaalt wel wat extra’s voor een flesje nagellak van 13,5ml, namelijk zo’n 10 à 12 euro, maar dat is hij dubbel en dwars waard: dat verzeker ik je!

Wat vind jij van Tart Deco? 

Liefs van Tedje

Volg:

19 Reacties

 1. 1 augustus 2013 / 09:07

  Die is mooi! Hij lijkt volgens mij een klein beetje op een Essence kleurtje die ik heb:)

 2. 1 augustus 2013 / 19:37

  Ik kende deze al wel, prachtig kleurtje! Ik wil ook nog eens een kleurtje van Essie aanschaffen maar dat roep ik al wel eventjes haha. Het naamstickertje bovenop de dop doet me trouwens aan HEMA denken, lol :’)

 3. 1 augustus 2013 / 19:59

  Ik hoor zoveel positieve geluiden over essie nagelak dat ik misschien mijn stash wel ga uitbreiden. Deze ziet er ook erg leuk uit!

 4. 1 augustus 2013 / 22:07

  Jeej zo mooi! Ik heb ‘m vorige week ook gekocht ;)

 5. 3 augustus 2013 / 08:28

  Ik zou kei graag Essie nagellak hebben, maar ik twijfel altijd omdat het een beetje buiten mijn prijs budget is :(

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *