NOTD: Flormar 46

NOTD: Flormar 46

Blauwe kleuren zijn helemaal hot. Zo heb je de Les Jeans collectie van Chanel en de Vintage collectie van Koh met mooie blauwe kleurtjes erin. Vandaag is het tijd voor een Nail Of The Day (NOTD). Ik wil jullie een mooi lichtblauw lakje laten zien van Flormar! Benieuwd? Klik dan verder. 
Les Jeans collectie van Chanel

KOH Vintage Jeans collectie
Zoals gezegd, blauw is helemaal hot!

Ik liet jullie al eerder lakjes van Flormar zien (klik, klik, klik, klik) en ik ben er zo enthousiast over! Jammer dat je deze lakjes niet zomaar kunt krijgen. Dit lakje van Flormar is een Supershine lakje in nummer 46. Ik vind de doppen grappig! Ze hebben iets weg van de doppen van KOH.


Wederom is dit weer een leuk kleurtje, lekker fel! Er zitten subtiele shimmertjes in en de lak glanst erg mooi. Pretty!

Het kwastje werkt erg fijn en de dop houdt lekker vast, ik heb hier niks op aan te merken! Ook blijft de lak (zonder base- of topcoat!!) erg goed zitten. Natuurlijk is het verstandig om een basecoat te gebruiken, zo verkleuren je nagels niet zo snel.

Na één laagje is de nagellak eigenlijk al dekkend. Toch heb ik hier twee laagjes gebruikt voor een extra shimmery effect!

Wat vinden jullie van de shimmery lichtblauwe lak van Flormar? 

Liefs van Tedje

Volg:

10 Reacties

  1. 7 februari 2012 / 07:50

    Apart kleurtje! Ik hou meer van de subtiele kleuren, haha.

  2. 7 februari 2012 / 08:18

    Wat een mooi kleurtje! Toevallig heb ik gisteravond mijn nagels een azuurblauw kleurtje gegeven met een lakje van Rimmel :)

  3. 7 februari 2012 / 12:42

    Super super mooi kleurtje! Lakt mooi zo te zien:)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *