NOTD: Green Berry – Barry M

NOTD: Green Berry – Barry M

 photo IMG_2178a.jpg

Ik heb jullie helemaal dood gespammed op Instagram met mijn nieuwe lakje van Barry M uit de webshop van The Make-Up Spot. Vandaag is het tijd om het lakje aan jullie te laten zien! 

 photo IMG_2180a.jpg

Het is de Gelly Hi Shine Nail Paint nagellak (10ml) in de kleur Green Berry, een felle mintgroene kleur.

 photo IMG_2182a.jpg

Het kwastje is vrij dun, maar dat maakt het lakken niet lastiger. De nagellak is lekker vloeibaar waardoor je hem goed kunt uitsmeren.

 photo IMG_2220a.jpg

Dit is hem dan! Is hij niet pretty? Ik heb er meerdere complimenten over gekregen (Wauw, wat voor nagellak is dat? Waar kun je die kopen? Lekker fel kleurtje, leuk!). En inderdaad, de kleur is prachtig. Hij dekt in een laagje, maar voor de ‘hi shine’ heb ik er nog een laagje overeen gedaan. Maar nu komt het leukste van alles: hij blijft ook nog eens ontzettend goed zitten. Op het moment dat ik dit schrijf, zit hij er al 6 dagen keurig op, zonder te chippen. Ik weet zeker dat hij nog een paar dagen mooi blijft. Ik heb er wel een basecoat onder, maar dat heb ik eigenlijk altijd en dan blijft een lakje écht niet bijna een week zitten.
Update: Na dag 7 was de eerste mini chip zichtbaar.

 photo IMG_2215a.jpg

Het lakje is voor €5,25 te koop bij o.a. The Make-Up Spot. Ik zou de hele Gelly Hi Shine collectie wel aan mijn stash willen toevoegen! De prijs-kwaliteit verhouding is namelijk super en de kleuren zijn ook nog eens prachtig.

Wat vind jij van Green Berry? 

Liefs van Tedje

Volg:

39 Reacties

 1. 16 april 2013 / 06:52

  Dit is echt zó’n toffe kleur! En 6 dagen chiploos, wow!

 2. Inge
  16 april 2013 / 07:33

  Ik liet het al weten via Instagram, maar het is echt een beauty!! Bij mij chipte die helaas al iets sneller, maar daar geef ik mijn toetsenbord de schuld van (en ik had in 1x een dikke laag gelakt omdat ik even snel snel iets anders wilde) … Ik heb ook de roze #11 Dragon Fruit gekocht, die ga ik van de week eens rustig proberen

 3. 16 april 2013 / 07:57

  Mooi lakje! Ik ben volgende week in Engeland dus dan ga ik eens kijken of ik deze kan vinden. Heb nog helemaal geen lakjes van Barry M en ik hoor hele goede dingen over de Jelly lakjes.

  • Tedje
   Auteur
   16 april 2013 / 14:31

   Dat zou ik zeker doen! Ik wil alle kleurtjes wel aanschaffen van deze lijn! :)

 4. 16 april 2013 / 09:11

  Wat een heftige kleur zeg, haha. Echt lekker fel! Past helemaal bij de layout van je blog ;) Heel mooi!

 5. 16 april 2013 / 14:51

  Ik heb hem in lila en hij blijft echt heel erg lang zitten!

 6. 16 april 2013 / 18:40

  Oh wauw, ik spotte hem laatst ook al op je website en blijf de nagellak geweldig vinden! Schitterende kleur, vooral de intensiviteit, maar ook de finish. Dammnnnn, love it!

 7. 16 april 2013 / 19:15

  Wauw wat een gave kleur.
  Heb gelijk zin in het zonnetje met een overheerlijke temperatuur.
  En voor dat geld met die kwaliteit, waanzinnig.

 8. 16 april 2013 / 20:01

  Haha ik wilde echt typen wat je al te horen kreeg van iedereen, super leuk fel kleurtje! ;-)

 9. 17 april 2013 / 12:52

  Wauw heel erg mooi, ik wil zelf ook nog van deze lakjes aanschaffen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *