NOTD: Make-Up Studio Nail Colour Pew Pew Pink

 photo IMG_3587a.jpg

Het is weer eens tijd om een mooi nagellakje aan jullie te laten zien! Dit keer is de nagellak van Make-Up Studio, een merk waar ik eigenlijk nog niet zo heel bekend mee was. Ik zag het wel vaker voorbij komen op andere blogs, maar ik had er zelf nog niks van getest. Daar komt vandaag verandering in! 

 photo IMG_3582a.jpg

 photo IMG_3584a.jpg

Pew Pew Pink van Make-Up Studio zit in een mooi, zwart doosje waardoor het een chique uitstraling krijgt.

 photo IMG_3591a.jpg

De binnenkant van het doosje is trouwens echt geniaal! Ik heb nog nooit zo’n leuke binnenkant van een verpakking gezien! De naam Pew Pew Pink vind ik trouwens ook geweldig!

 photo IMG_3589a.jpg

Het eerste dat mij opviel toen ik de dop eraf draaide: wat een dun kwastje! Ik vind het zelf altijd wel prettig om met een dik kwastje te lakken, want dan hoef je niet zoveel banen te trekken over je nagels. Bij deze lak is dat wel het geval. Een voordeel: je kunt wel preciezer werken.

 photo IMG_3694a.jpg

 photo IMG_3699a.jpg

Pew Pew Pink is een prachtige roze kleur. Perfect om te dragen in alle seizoenen van het jaar. De lak dekt in twee laagjes, droogt snel op en blijft ook nog eens lang zitten. Nu ik dit type, draag ik de nagellak 5 dagen en hij zit er nog perfect op.

De nagellak van Make-Up Studio is verkrijgbaar in hun webshop en in hun stores in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven.

Volg:
Delen:

12 Reacties

  1. 30 oktober 2014 / 07:52

    Waaauw zelfs de binnenkant van de verpakking is mooi! Wat een fijn lakje, leuke kleur!

  2. 30 oktober 2014 / 08:09

    Oh, wat een prachtig kleurtje! Lekker fel en heel draagbaar!

  3. 30 oktober 2014 / 22:11

    De kleur ziet er heel mooi uit en 5 dagen, tjeetje dat is niet verkeerd!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *