NOTD: Nails Inc. London 403 Victoria

NOTD: Nails Inc. London 403 Victoria

 photo IMG_7992a.jpg

In de Glossybox van december zat dit Nails Inc. London nagellakje in de kleur 403 Victoria. Ik hou wel van bordeauxrode nagellak: die kleur past eigenlijk bij alles. Ik was erg benieuwd naar dit lakje. Vandaag een Nail Of The Day en een review! 

 photo IMG_7974a.jpg

Excuses voor de vingerafdrukken op het flesje. Daar kwam ik pas achter toen ik de foto’s al op mijn computer had staan!

Victoria is een donker bordeauxrode kleur, perfect geschikt voor de tijd van het jaar. In het flesje zit 10ml, een prima hoeveelheid. Zoals je misschien al ziet op de foto’s, had een extra laagje niet onwenselijk geweest. Op bovenstaande foto draag ik twee laagjes. Het is trouwens nog een lastig klusje om de nagellak secuur en netjes aan te brengen. Dit komt omdat het kwastje niet echt heel fijn is. De nagellak droogt wel snel.

 photo IMG_7976a.jpg

De lak glanst wel mooi en blijft ook nog eens goed zitten. Na vijf dagen kwam de eerste chip pas. Het is altijd een klein gedoetje om rode of bordeauxrode nagellak van je vingers af te halen. Je hele vingers en nagelriemen worden rood namelijk.
Tip: drenk de helft van een watje in nagellakremover en leg deze op je nagel. Wikkel aluminiumfolie over het watje en laat een paar minuutjes intrekken. Je kunt de nagellak dan zo van je nagels afvegen zonder dat je hele nagelriemen rood zijn.

Liefs van Tedje

Vergeet niet om mee te doen met de winactie waarbij je kans maakt op een Fashioncheque t.w.v. €50! 

Volg:
Delen:

18 Reacties

 1. 15 januari 2014 / 08:55

  Mooi kleurtje!
  Om te voorkomen dan mijn nagelriemen rood worden zorg ik altijd dat ik i.p.v. heen en weer vegen van mijn nagelriem af naar mijn tips veeg. Dan worden ze ook niet rood. :D

 2. 15 januari 2014 / 10:25

  Mooie kleur! Goede tip om het watje even in te laten trekken, het probleem van rode nagelriemen heb ik regelmatig.

 3. 15 januari 2014 / 11:09

  Mooie kleur, maar vervelend dat het zo lastig te lakken is.. Heb ik gelukkig geen last van bij andere Nails Inc. lakjes!

 4. 15 januari 2014 / 13:31

  wat een donkere en mysterieuze kleur, al vind ik hem wel onwijs gaaf!

 5. 15 januari 2014 / 14:19

  Ik vond hem veel te donker. Maar heb mijn nichtjes er blij mee gemaakt. :)

 6. 15 januari 2014 / 16:21

  Beetje vamp-idee hihi. Het is een mooi kleurtje, alleen niet zo heel erg dekkend, maar toch heel mooi!

 7. 15 januari 2014 / 16:40

  Mooie kleur, very classy. Ik ben gek op de lakjes van Nails Inc.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *