NOTD: Oriflame Hollywood Red

NOTD: Oriflame Hollywood Red

Photobucket

Een aantal dagen geleden showde ik de More by Demi collectie van Oriflame. Daar zat ook het rode Holly Red nagellakje bij. Ik had beloofd dat ik die nog aan jullie zou laten zien. Vandaag is het dus tijd voor een Nail of the Day (NOTD) met dit lakje! 

Photobucket

Ten eerste: de flacon van de nagellak ziet er prachtig uit. Een mooie gouden dop maakt het helemaal af. Er zit 7ml in, de gemiddelde inhoud dus. Toen ik begon met lakken, dacht ik: HEAVEN! Wat een fijn kwastje is dit! Hij is lekker breed waardoor je in bijna één veeg je gehele nagel hebt voorzien van een laagje. Na een laagje was hij eigenlijk al dekkend, maar voor de vorm heb ik er nog maar een laagje overheen gedaan. Ook omdat dat zo lekker rustgevend werkt. (Hebben jullie dat ook?)

Photobucket

Wat mij betreft de perfecte rode nagellak. Rood kan áltijd, ongeacht de tijd van het jaar. Het lakje blijft met een goede topcoat zeker een paar dagen zitten.

In de online shop van Oriflame zijn de nagellakjes uit de More by Demi collectie nu €7,95 in plaats van €11,95. Daar vind je ook de kleuren Tea Rose, Daring Brown, Black Red, Forbidden Burgundy en Pink Drama. Sla je slag als je kwalitatief goede lakjes wil scoren!

Wat vind jij van het lakje?

Liefs van Tedje

Volg:

20 Reacties

 1. Jeanne
  14 februari 2013 / 07:47

  Heel mooi echt leuk!

 2. 14 februari 2013 / 07:58

  Zulke kleuren rood vervelen nooit! Ik heb er een van NYC die er wel echt op lijkt volgens mij.

 3. 14 februari 2013 / 09:12

  Ondanks dat ik geen fan van rode nagellakken ben vond ik deze mij wel leuk staan, ik heb gister toevallig een blogpost hierover geschreven.
  Mooie kleurtje is het!

 4. 14 februari 2013 / 10:05

  Mooi lakje hoor. :) Dekt prima. Heb zelf eigenlijk geen rode nagellak bedenk ik me nu!!

 5. 14 februari 2013 / 10:16

  Prachtig lakje, maar heb zelf niet echt iets met rode lakjes.

 6. 14 februari 2013 / 11:12

  Wat een mooie kleur rood zeg! :D Ik heb nog geen enkel lakje van oriflame, maar het klinkt wel fijn :)

 7. 14 februari 2013 / 12:09

  Love rode nagellak, ben echt een sucker voor rood op de nagels, ook voor blauw.. goud.. oké, roze ook. Damn, ik heb geen ruggengraat. :’)

 8. 14 februari 2013 / 16:12

  Heerlijk rood lakje. Ik houd van rood <3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *