NOTD: Rimmel London Diamond Dust

NOTD: Rimmel London Diamond Dust

Rimmel London heeft twee prachtige nieuwe glitterlakjes in hun assortiment. Een rode (Ruby Crush, deze zit in de goodiebox die je kunt winnen!) en een blauwe: Diamond Dust. De laatste ga ik vandaag aan jullie laten zien. Kijken jullie mee?

Wauw wat een glitters! Met deze nagellak weet je zéker dat je ’the bomb’ bent met Kerstmis of Oud&Nieuw. De nagellak zit vol met shimmers en holografische glitters.

Diamond Dust is een donkergrijze lak (met een vleugje paars lijkt het wel) met zilveren shimmers en grove holografische glitters in alle kleuren van de regenboog. Het kwastje lakt erg prettig, zoals eigenlijk altijd bij Rimmel London.

Op naar de swatches!

Wauw, check al die gekleurde glitters die erin zitten! Dat vind ik zo gaaf aan deze nagellak! Op deze foto’s heb ik twee laagjes op, een derde laagje eroverheen was misschien beter geweest. Ik heb een basecoat gebruikt en na twee dagen ging de nagellak al chippen, dat is een minpuntje. De nagellak droogt wel ontzettend snel, dat vond ik dan weer erg fijn. Ik denk als ik er een topcoat overheen zou doen, dat het dan langer had blijven zitten. Ik raad je echt aan op zo’n peel off basecoat te gebruiken, want de nagellak eraf halen met remover is echt een groot drama…

De nagellak kost €6,99 en is te koop bij verschillende drogisterijen.

Wat vind jij van deze nagellak? 

Liefs van Tedje

 

Volg:

28 Reacties

 1. 8 december 2012 / 13:29

  Deze heb ik ook en is zeker een van mijn favorieten! Erg mooi lakje.. de rode ook trouwens! alleen drama om eraf te halen:)

 2. 8 december 2012 / 14:30

  Heb hem ook! Ik vind de rode leuker persoonlijk!
  ps: mss wil je meedoen met mijn winactie?

 3. Sophia
  8 december 2012 / 14:43

  Ik heb deze ook! Hij is echt zoooo mooi <3___<3 Maar echt verschrikkelijk om eraf te halen -.-'

 4. 8 december 2012 / 14:52

  Superleuk lakje! Ik heb de rode versie, ben ik ook erg bij mee :)

 5. 8 december 2012 / 15:29

  Super mooi! Ik denk dat ik deze misschien nog snel binnenhaal voor de kerstdagen! x

  beautybeatsbrains.blogspot.com

 6. 8 december 2012 / 16:53

  Ik vind hem zo mooi! Misschien vind ik deze zelfs nog mooier dan de rode variant.. of eigenlijk kan ik gewoon niet kiezen tussen die twee! Liefs

 7. 8 december 2012 / 19:02

  Oh wauw, al die glitters die erin zitten, zo mooi voor de feestdagen! Echt een perfect lakje :)

 8. 8 december 2012 / 21:54

  Ze zijn zó mooi! :D Ik heb de rode gekocht & daar heb ik zeker geen spijt van, maar misschien moet ik deze ook nog maar kopen ^^

 9. 8 december 2012 / 22:59

  Oooooh my god, die is ZO ontzettend pretty! Sowieso vind ik die rode versie ervan ook echt super mooi. <3

 10. 9 december 2012 / 03:04

  Hij is wel echt prachtig zeg! Ik houd van de grove glitters in nagellakken!

 11. 10 december 2012 / 12:06

  Deze vind ik echt ongelofelijk mooi. Meestal ben ik geen fan van Rimmel maar dit is echt prachtig!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *