NOTD: Sinful Colors – Merlot

NOTD: Sinful Colors – Merlot

 photo IMG_6720a.jpg

Vorige week was ik in Luik om te shoppen! Ik bracht een bezoekje aan de Primark, maar mijn aandacht werd ook getrokken door drogisterij Di. Ik zag namelijk dat ze Sinful Colors nagellak verkochten, een merk dat in Nederland niet verkocht wordt. Ik kende het merk al wel, want ik bracht er al een aantal mee vanuit Frankrijk toen ik daar op vakantie was. Vandaag laat ik jullie mijn aanwinst uit Luik zien: Merlot. 

Ik hou van de zomer, maar het leuke aan de herfst is dat ik weer donkere kleuren op mijn nagels ga dragen. Bordeauxrood, legergroen en bruintinten komen allemaal weer tevoorschijn.

 photo IMG_6721a.jpg

Mijn oog viel direct op dit mooie kleurtje 257 Merlot. Een burgundy rode kleur met een prachtige glans.

 photo IMG_6745a.jpg

In twee laagjes zit de kleur perfect op mijn nagels. Het kwastje lakt erg prettig en check de mooie glans. Isn’t it pretty? Ik weet zeker dat ik dit kleurtje veel ga dragen deze herfst en winter. Merlot is geschikt voor allerlei gelegenheden: een schooldag tot kerst. Kortom: dit kleurtje kan altijd. De lak blijft ook goed zitten met een goede basecoat: zeker zes dagen zonder te chippen.

 photo IMG_6746a.jpg

Love it!

Wat vinden jullie van deze beauty Merlot? 

Liefs van Tedje

Volg:

22 Reacties

 1. 12 oktober 2013 / 08:52

  Mooi kleurtje! In sommige DI’s verkopen ze nu ook The Balm heb ik gelezen.

 2. 12 oktober 2013 / 09:25

  Hij is mooi! Ik heb eentje van Chanel die hier erg op lijkt. Volgens mij heet hij Malice en is zo prachtig!

 3. Ilona
  12 oktober 2013 / 09:50

  Perfecte kleur!

 4. Jeanne
  12 oktober 2013 / 11:04

  Helemaal mijn kleur,schitterend !!

 5. 12 oktober 2013 / 18:19

  Eigenlijk houd ik niet zo van nagellak met glans, maar wauw, deze kleur is echt super mooi. Ook altijd handig dat het lang blijft zitten, ik ben namelijk te lui om mijn nagels vaak te lakken. En je hebt trouwens hele mooie nagels, ook al is dat misschien een beetje een gek compliment, haha ;)

 6. 12 oktober 2013 / 20:53

  wauw prachtige kleur! Ik hou wel van dit soort kleurtjes

 7. Fred
  14 oktober 2013 / 14:21

  een rode merlot is altijd goed! zeker in de winter!

 8. 17 oktober 2013 / 21:01

  Wauw, wat een mooie en chique kleur! Perfect voor kerst ;)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *