Office make-over met posters van Desenio

Toen we ruim 1,5 jaar geleden gingen verhuizen naar Maastricht, kreeg ik mijn eerste kantoor aan huis. Wat een luxe! Een aparte kamer waar ik mijn bureau, laptop (met tweede scherm), boekenkast en andere kastjes kwijt kon. Qua gezelligheid en decoratie had ik er nooit veel aan gedaan, maar daar is nu verandering in gekomen. Mijn kantoor heeft een heuse make-over gekregen. 

Een wand met allemaal roze posters, dat is wat ik wilde voor in mijn kantoor. Lekker #girlboss en past helemaal bij mij. Ik koos uiteindelijk voor acht posters van twee verschillende formaten: 21×30 cm en 30×40 cm. De lijsten zijn wit, afgewisseld met koper. Zo kan ik – als ik wil – de posters ook nog verwisselen en in andere lijsten doen. Uiteindelijk zijn niet alle posters roze geworden, maar heb ik ze afgewisseld met groene palmbomen en Los Angeles achtige vibes. Tip: de posters uit de collectie Studio Coast to Coast zijn echt ge-wel-dig. Door onze roadtrip door Amerika zijn deze beelden natuurlijk super herkenbaar!

De posters van boven naar beneden en van links naar rechts:
QueenPink and Green – Poolside Palm Reflection
Lifeguard Seat PostSweet Vibes 
Street of Los AngelesPink Palm ShadowPink Sky Palmtrees

Het leuke van posters van Desenio is dat je keuze hebt uit zoveel posters en lijsten, er is écht voor ieder wat wils. Prachtige natuurfoto’s, leuke quotes, girly posters, kunstzinnige beelden, dieren, kinderposters… Je kunt echt alle kanten uit. Ik ben helemaal happy met deze selectie en iedere keer als ik mijn kantoor binnenloop denk ik: YES! Helemaal nu mijn witte kastjes ook helemaal zijn opgeruimd. De kapotte printer die er eerst stond, stond alleen maar stof te vangen, dus die heb ik weg gedaan. Die stapels magazines die er lagen heb ik voor nu even ergens anders gelegd, maar ik ben bang dat die daar wel weer komen te liggen… ;-) Enneh, wat vind je trouwens van die leuke plantjes in die buisjes? Die kreeg ik alvast voor mijn verjaardag van vriendinnen, zo cute! En nog even een update over mijn notitieboekje met Yeah Write, daar heb ik nog niet in durven schrijven, omdat ‘ie zo mooi is. Herkenbaar? ;-)

Kortingscode van Desenio

Super leuk nieuws, want ik heb een kortingscode voor je, mocht je ook zulke leuke posters willen bestellen. De code is TEDDLICIOUS en je krijgt 25% korting op je bestelling. De code is geldig van 17 t/m 19 juli en is niet geldig op lijsten of posters uit de categorie “handpicked” en “collaboration”.

Welke poster vind jij het leukst? 

Dit is een gesponsord artikel in samenwerking met Desenio. 

Volg:
Delen:

9 Reacties

 1. 17 juli 2018 / 08:41

  Heel tof! Ik heb niet echt een favoriet, ik vind de combinatie van alle posters bij elkaar juist erg leuk!

 2. 17 juli 2018 / 09:45

  Oh. Zo mooi! Die #Queen vind ik echt tof. Al zijn palmbomen ook wel altijd een goed idee :)

 3. 18 juli 2018 / 20:19

  Wat een super leuke posters bij elkaar. Vind vooral het geheel heel mooi!

 4. 14 augustus 2018 / 14:05

  Wat heb je leuke posters uitgezocht zeg. Ik vind het heel sfeervol geworden. Het wandje in mijn kantoortje waar ik iets op zou kunnen hangen is niet zo groot helaas, dus ik kan daar niets ophangen. Alhoewel ik de slaapkamer nog van muurdecoratie moet voorzien, maar dat vind ik toch zo lastig kiezen.. haha!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *