Onderweg naar Frankrijk!

Onderweg naar Frankrijk!

Mc9k7go289zwmk5xaa_large

Hi lieve mensen!
Als jullie dit lezen, zit ik op de achterbank van de auto op weg naar Zuid-Frankrijk! Ik heb er ontzettend veel zin in, helemaal nu het weer in Nederland niet al te best is. Ik verlang naar het strand, de zon en de zee! Al zolang als ik me kan herinneren gaan wij altijd met een grote groep op vakantie: mijn gezin en nog een ander gezin! We waren altijd met acht mensen, maar dit jaar zijn we met 11! Mijn ouders, mijn zusje, mijn vriend en ik samen met het andere gezin. Zij hebben twee kinderen van mijn leeftijd en zij nemen hun vriend en vriendin mee. Super gezellig zo’n grote club. We staan op een camping waar we al voor de 6e keer naartoe gaan. Ik heb vorig jaar een jaartje overgeslagen omdat ik toen met mijn vriend en zijn ouders op vakantie ging. Voor mij is het nu dus de 5e keer!

Frankrijk 2010

Nu zul je denken? Is dat niet saai? Dat je voor de 5e keer naar dezelfde vakantiebestemming gaat? Nee! Ik vind van niet. De zee daar is prachtig en de camping is super gezellig. Op deze camping heb ik mijn vriend ontmoet dus dat is altijd wel even speciaal.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Frankrijk 2010

Ik ga voor 3 weken weg. Op Teddlicious zal het even wat rustiger zijn. Ik heb een aantal post  klaar staan, alleen dat zijn er lang niet genoeg om 3 weken te vullen. Er is wifi op de camping, dus ik zal gaan proberen om op vakantie te bloggen en jullie een beetje op de hoogte te houden, maar ik kan jullie niks beloven! Ik ga mijn best doen in ieder geval.

Au revoir mon amies!
Bisous, Tedje  

Volg:
Delen:

17 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *