Online shoppen bij Esprit.nl

Online shoppen bij Esprit.nl

Advertorial – Houden jullie ook zo van online shoppen? Uren struinen op internet naar de leukste webshops en de gaafste items. Bij mij gaat het eigenlijk altijd zo: ik gooi heel mijn virtuele mandje vol met de dingen die ik leuk vind. Vervolgens ga ik naar mijn virtuele winkelmand, ik zie het totaalbedrag, ik schrik me een hoedje en ik druk gauw op het kruisje. Een paar dagen later kom ik weer op dezelfde webshop en ik ga ‘filteren’ zoals ik dat zelf noem. Welke dingen heb ik écht nodig (oké, misschien niet écht maar het zou wel van pas kunnen komen) en wat zijn de leukste items?
Nu wil ik het vandaag gehad over de webshop van Esprit.nl. Esprit?? Ja, Esprit. Nu denken jullie vast: Esprit, dat is toch een merk voor wat oudere vrouwen? You’ve got it wrong! Want ik kan je verzekeren, zij hebben echt hele leuke dingen in hun webshop staan. Kijken jullie mee? 

Ik was positief verrast toen ik de kledingstukken bekeek in de online shop van Esprit. Wat een leuke items allemaal zeg! En voor allerlei gelegenheden.

Gave blazers gecombineerd met gekleurde skinny’s of een wat losser model. Ik vind vooral de eerste combinatie erg leuk, dit zou ik zeker zo dragen! Die rode broek met een donkerblauwe blazer er op, een simpele top en een paar mooie high heels.

Ook voor cocktailjurkjes kun je terecht bij Esprit. Bovenstaande zijn in de Sale, dat is helemaal mooi meegenomen! Mijn favoriet is de derde, love the glitters!

Topjes, je kunt er nooit genoeg van hebben toch? Onder een blazer als het weer wat kouder wordt, maar nu kunnen we ze nog even zonder jasje dragen! Ook bovenstaande items zijn in de Sale. Ik vind de eerste top echt heel erg leuk, de aztec print is helemaal hot op het moment!

Hieronder nog wat fijne inspiratie van de herfstcollectie.

 

Conclusie: Esprit komt bij mijn favorieten te staan in het webshop rijtje te staan! Ik ga hier in de toekomst zeker nog iets bij bestellen, er zijn een paar dingetjes die ik écht heel leuk vind.

De prijzen van Esprit zijn niet helemaal budgetproof, maar bij de Sale komt het toch aardig dichtbij! Hemdjes onder een tientje, jeans tussen de 30 en de 50 euro en lingerie onder die 20 euro. Niet verkeerd wat mij betreft. Ik weet uit eigen ervaring dat Esprit ook een merk is dat lang meegaat, dus geen gaatjes en dergelijke.

De verzendkosten zijn maar 95 cent, dat vind ik echt een voordeel! De minimum bestelwaarde is wel 24 euro, maar daar kom je snel genoeg aan denk ik zo!

Wisten jullie dat Esprit een webshop had? En bestellen jullie er wel eens?

Till next time!
xoxo Tedje

Volg:

5 Reacties

 1. 11 augustus 2012 / 10:47

  Ik heb heel vaak al op Esprit gekeken maar nog nooit besteld hihi. Leuke kleding hebben ze altijd!

 2. 11 augustus 2012 / 11:02

  Verrassend leuke kleding! Ik had nog nooit op de Esprit-site gekeken :)

 3. 11 augustus 2012 / 19:36

  heb een blauwe blazer en is echt superkwaliteit! Hun webshop kende ik nog niet :)
  Nathalie

 4. 11 augustus 2012 / 23:29

  Ja zeker weten! Ik hou van de kleding van Esprit :).

 5. 12 augustus 2012 / 11:15

  Vind vooral de broeken erg leuk! Bestel eigenlijk nooit wat bij Esprit, terwijl ze een fijne collectie hebben. Leuk artikel:)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *