Online shoppen bij Netzofashion.nl

Online shoppen bij Netzofashion.nl

 photo CollageImage1.jpg

Dit is een gesponsorde post – Er zijn honderdduizenden online webshops. Soms zie je door de bomen het bos niet meer. En geef nou toe: wat is er leuker dan online shoppen? Je hoeft niet door het koude weer naar de stad te gaan, als een bezetene in het pashokje al je kleren passen waardoor je het warm krijgt. Met een rood hoofd en statische haren staat alles nou ook niet echt charmant. Wachten in de rij bij de kassa. Wachten op je pakketje en helemaal blij zijn als TNT Post is geweest, het pakketje uitpakken, kijken of het is wat je ervan had verwacht. Dat is toch veel leuker? 

Vandaag wil ik je wijzen op Netzofashion.nl, een webshop waar ze allerlei dingen verkopen. Op zoek naar een leuk, betaalbaar horloge of een leuke tas of accessoire? Dan ben je, volgens mij, hier aan het goede adres!

In de webshop vond ik een leuke, zwarte, chique laptop tas, te zien op bovenstaande collage. Je ziet niet eens dat het een laptoptas is en hij is van echt leer, wauw! Ook vond ik de kleine, taupekleurige clutch/portemonnee erg gaaf. Zoals ik al aangaf, kun je voor veel verschillende dingen terecht op deze site. Zo verkopen ze ook gave rosékleurige horloges. Op zoek naar een cadeau voor je vriend? Ik vind deze leren heren armband ontzettend stoer! Ga je in de zomer op vakantie? Ze hebben ook koffers en rugzakken.

 

Volg:
Delen:

9 Reacties

 1. 29 maart 2013 / 07:40

  Ik ken de website nog niet…De tassen zien er leuk uit :-)

 2. Wendy (B)
  29 maart 2013 / 08:02

  Nee, ik mag niet kijken naar die site ;)
  Ik moet het doen met hetgeen ik heb.
  ( Al is er veel verleiding en kan die soms niet weerstaan worden ;) )

 3. 29 maart 2013 / 08:30

  Ziet er leuk uit, maar ikheb nu niks nodig!
  Lees: ik mag geen geld uitgeven van mezelf;)

 4. 29 maart 2013 / 17:26

  Mooie producten, ik kende de site nog niet!

 5. 29 maart 2013 / 18:09

  Ik kon de webshop nog niet, dus ging even een kijkje nemen, maar ze verkopen echt pretty oorbellen joh! Maar ook de horloges, love it. Best goedkoop ook!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *