Opgemaakt #1

Opgemaakt #1


Misschien hebben jullie het al vaker op (beauty)blogs gezien: de ‘opgemaakt’ artikelen. Hierin laten bloggers zien wat ze in een bepaalde tijd aan producten hebben opgemaakt. Volgens mij was Mascha van beautygloss.nl ongeveer de eerste Nederlandse beautyblogger die met deze artikelen begon, en daarna volgde er meer bloggers. Mij leek het ook een leuk idee! Zo kunnen jullie zien welke producten ik veel heb gebruikt en die mij dus, blijkbaar, goed zijn bevallen!

Deze producten zijn afgelopen maand, december dus, opgegaan.
Decubal Milde Shampoo – Ik schreef al eerder over dit merk, wat een fijn merk is dit! Ik heb soms best wel last van mijn hoofdhuid. Dan jeukt het en dan ga ik krabben en dan komen er allemaal schilfertjes. Niet leuk dus. Deze shampoo is voor de droge en gevoelige huid en parfumvrij! Heel fijn voor mijn hoofdhuid dus. Er zit sheabutter, kokos, avocado en jojoba olie in. Dit maakt je haar soepel en zacht. Panthenol en tarwe-extract zorgt ervoor dat je haar en je hoofdhuid gevoed wordt.
Zou ik dit product opnieuw kopen? JA! Sterker nog, ik heb hem alweer gekocht!

Essence Nail Polisch Remover met kokos en vanille – Deze nagellak remover ruikt naar kokos en vanille, lekker! Je ruikt nog wel de remover geur erdoorheen, maar niet zo erg als bij andere removers. Deze remover doet zijn werk goed, alleen sinds ik de nagellak remover van Sephora heb, gebruikte ik de Essence remover alleen nog om met een wattenstaafje de pas gelakte nagellak van mijn vingers te halen.
Zou ik dit product opnieuw kopen? Ja. 


L’Oréal Telescopic Mascara – Deze mascara is helemaal op! Het was een fijne mascara met een fijn borsteltje. Het borsteltje separeerde je wimpers goed en er bleven geen klontjes achter op de wimpers.
Zou ik dit product opnieuw kopen? Nee. Ik ben altijd opzoek naar de beste mascara en ik vind het leuk en fijn om verschillende mascara’s uit te testen. Dit was een fijne mascara, maar niet de beste die ik ooit heb gehad.

Vinden jullie een’ opgemaakt’ artikel leuk? Moet ik dat vaker doen? 

Volg:

6 Reacties

 1. 2 januari 2012 / 10:19

  Leuk artikel, vind ik zeker leuk om vaker te zien!

 2. 2 januari 2012 / 10:32

  Ik vind het leuk om te zien, zo zie je meteen wat iemand fijn vindt :) Die shampoo ziet er goed uit!

 3. 2 januari 2012 / 10:37

  Ik vind het wel leuk om dit soort blogs te lezen. Eigenlijk zijn het een soort mini-reviews :)

 4. 2 januari 2012 / 12:56

  Die essence nailpolish remover vind ik echt heel erg fijn!

  xx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *