Opgemaakt #11

Opgemaakt #11

 photo IMG_1341a.jpg

Het is alweer een hele tijd geleden dat ik een opgemaakt artikel heb gedaan, daarom is het deze keer ook zoveel! In de opgemaakt artikelen laat ik zien wat ik de laatste tijd heb opgemaakt en vertel ik wat ik fijn of juist niet fijn vond aan de producten.

 photo IMG_1342a.jpg

Ik heb twee nagellakremovers opgemaakt. Een van de Hema en een van het Albert Heijn huismerk. Die van de Albert Heijn vond ik niet zo fijn. Hij droogde mijn nagels en de huid rondom mijn nagels heel erg uit, terwijl er geen aceton inzit. Iets te agressief voor mij dus! Die van de Hema is gewoon prima, niks op aan te merken.

 photo IMG_1343a.jpg

Twee douchegels. Een van de Hema en een van Dove uit de Limited Edition Winter Care van afgelopen jaar. Allebei heerlijke douchegels! Ik ben sowieso erg te spreken over de natural producten van de Hema. Je moet wel van die natuurlijke geuren houden, maar ik vind het echt heerlijk! En tsja over Dove heb ik natuurlijk niks te klagen. Het ruikt gewoon heerlijk!

 photo IMG_1344a.jpg

Ik heb twee deo’s opgemaakt van Dove. Normaal heb ik altijd de komkommervariant, maar de laatste tijd was ik wat aan het experimenteren met andere geuren. De Silk Dry en Natural Touch zijn allebei heel prettig! Wat ik zo fijn vind aan Dove deodorants is dat ze niet irriteren en prikken onder je oksels en ze ruiken gewoon heerlijk!

 photo IMG_1346a.jpg

Ik heb een body butter van The Body Shop opgemaakt: de Olive variant. Ik vergat altijd dat ik deze had, maar oh oh oh wat is deze toch lekker! Hij ruikt heel neutraal en fris, ik denk dat heel veel mensen deze lekker vinden!

 photo IMG_1347a.jpg

De Tonic van Decubal. Ik vind Decubal een heel fijn merk voor de droge huid. Altijd als mensen vragen aan me: weet jij nog iets voor de droge huid, zeg ik altijd: DECUBAL! Ik vind de dagcrème ontzettend fijn, net als de tonic. Dit is geloof ik al de tweede of derde die ik opmaak. Gauw weer even naar de apotheek om een nieuwe te halen!

 photo IMG_1348a.jpg

A miracle happened! Ik heb een blikje Purol opgemaakt!! Dat is echt een wonder want ik heb iets van zes blikjes liggen overal in het huis, dus ik gebruik alles door elkaar heen. Maar nu is het toch eindelijk gebeurd! Een fijn product dat ik al tijden gebruik.

 photo IMG_1349a.jpg

 

Als laatste heb ik een make-up product opgemaakt, namelijk de Stay Natural concealer van Essence. Een prima concealer waar ik lang mee heb gedaan! Goede kleur voor mijn huid, blendt goed en gaat lang mee. Prima dus.

Hebben jullie nog veel producten opgemaakt de laatste tijd? 

Liefs van Tedje

Volg:
Delen:

18 Reacties

 1. 15 maart 2013 / 09:15

  Wat een mooie producten heb je opgemaakt!

 2. 15 maart 2013 / 09:30

  Ah, Purol is amazing! Ik maakte regelmatig hele blikjes leeg. :’) Maarja, tone werd ik allergisch, bye bye Purol. ;( Veel producten heb je opgemaakt, a lot of Dove. Dove smells seuw guud. Ik maakte laatst mijn MAC powder op + mijn fixeerspray, bam alles van MAC weg. :”D Joke. xD

 3. 15 maart 2013 / 12:25

  Ik maak echt zelden iets op. Meestal vergeet ik het gewoon en dan ligt het weer in mijn kast te wachten tot ik het weer een keertje zie.

 4. 15 maart 2013 / 13:42

  Haha, dat blikje purol ziet er ook echt een beetje uitgeleefd uit ;)

 5. 15 maart 2013 / 14:00

  Fijne producten heb je opgemaakt. Ik ben wel benieuwd naar decubal :). Denk dat ie ook wel geschikt voor mij is.

 6. 15 maart 2013 / 17:12

  Ik heb de laatste tijd echt amper wat opgemaakt eigenlijk… Wel leuk om te zien. Ik wist niet dat de Albert Heijn ook al nagellak remover verkocht, haha! Naar de geur van die olijven bodybutter ben ik nog steeds erg benieuwd, kan me er niks bij voorstellen ^^

 7. 15 maart 2013 / 18:14

  Ik heb de Winter Care douchecrème ook opgemaakt :( Zo lekker!
  Er ligt nog ergens een testertje van de Olive bodybutter, dus die ga ik er maar eens bijpakken.

 8. 15 maart 2013 / 18:41

  Wow, je hebt veel opgemaakt.
  Die deo’s zijn zo fijn!
  De body butter ziet er ook goed uit.

 9. 16 maart 2013 / 12:55

  Herkenbaar van die Purol, haha! Ik heb ook overal Vaseline, Purol, Labello, etc. liggen en maak dus nooit iets. Gefeliciteerd dat het je gelukt is ;). Verder: is die Decubal alleen bij de apotheek verkrijgbaar? En hoe duur is het enzo? Ik heb ook een erg droge en vaak onzuivere huid, dus probeer vanalles!

 10. 16 maart 2013 / 15:57

  De Dove Wintercare douchegel ben ik nu ook aan het gebruiken en die ruikt zo lekker!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *