Opgemaakt #12

Opgemaakt #12

 photo IMG_4103a.jpg

In maart deelde ik voor het laatst mijn opgemaakte spulletjes met jullie. Alweer een hele tijd geleden dus. Ik heb in de tijd daarna veel producten opgemaakt en weer verzameld om aan jullie te laten zien. Kijken jullie mee wat ik de laatste drie maanden heb opgemaakt? 

 photo IMG_4104a.jpg

Ik heb een parfum opgemaakt, dat komt ook niet vaak voor! Samen met mijn moeder maakte ik dit super schattige flesje van Daisy Eau So Fresh van Marc Jacobs op. Deze ruikt zo lekker fris en zomers! Op mijn verlanglijstje staat nog steeds Daisy van Marc Jacobs.

 photo IMG_4106a.jpg

Deze twee producten van Dove kunnen ook de prullenbak in: Crème mousse body wash en mijn favoriete deodorant go fresh cucumber. De deodorant zou ik sowieso opnieuw kopen (sterker nog: daar heb ik er nog drie van), maar de crème mousse niet. In het begin vond ik hem erg fijn, maar na een tijdje begon hij in te drogen.

 photo IMG_4107a.jpg

Deze Haar & Hoofdhuid Sensitive anti-roos shampoo van Andrélon heb ik ook opgemaakt. Ik heb deze al een hele tijd en ik vond het zonde om hem op te maken, want hij was zo fijn voor mijn hoofdhuid! Nu is hij toch helaas op en ga ik hem binnenkort maar opnieuw halen.

 photo IMG_4108a.jpg

Huilie huilie dat deze make-up remover van Paula’s Choice op is. Ik schreef hier al een hele positieve review over, en nu ga ik er gewoon nog een keer heel positief over zijn. Ik moet altijd goed uitkijken met make-up removers of ze niet te hardnekkig voor mijn huid zijn. Bij deze was dat absoluut niet het geval. Zoals de naam al zegt: gentle touch. Een hele fijne make-up remover die je make-up goed weghaalt en die niet irriteert. Een echte aanrader.

 photo IMG_4110a.jpg

Mijn go to nagellak remover van Essence is weer op en daarvan heb ik er alweer twee nieuwe in mijn kast staan. Een fijne remover die alles goed weghaalt voor een klein prijsje. Ook maakte ik een mini flacon van een van mijn favoriete make-up removers weg: die van Clinique. Deze is ook erg zacht voor mijn ogen en haalt je make-up goed weg. Het flesje bewaar ik, want deze is super handig voor mee op reis!

 photo IMG_4111a.jpg

Tenslotte nog drie oog producten namelijk twee mascara’s en een eyeliner. Ik heb deze afgelopen tijd alleen maar favoriete producten opgemaakt lijkt het wel, want ook mijn Pupa mascara is op. Dit is al de tweede die ik daarvan opmaak en dat heb ik niet snel bij een mascara. Ook kan de Hypnôse Star van Lancôme de prullenbak in. Het was een fijne mascara, geen gekke dingen en een fijn borsteltje. Verder vond ik de Catrice Liquid Liner in de kleur 040 Go, Get Bronzed ook heel erg leuk voor de afwisseling. Ik had hem al een hele poos (lees: twee jaar) en nu begon hij toch wel een beetje waterig te worden. Tijd voor een nieuwe!

Hebben jullie veel producten opgemaakt de laatste tijd?

Liefs van Tedje

Volg:
Delen:

19 Reacties

 1. 3 juli 2013 / 08:21

  Dat parfum van Marc Jacobs is zó lekker! Ik ben nu bezig om shampoo’s op te maken; drama!

 2. 3 juli 2013 / 09:00

  Wat leuk om te zien! Die nagellakremover van essence lijkt me fijn want volgens mij ruikt die niet zo sterk naar aceton toch?

  • Tedje
   Auteur
   3 juli 2013 / 10:44

   Nee klopt! Er zit een zoete geur aan, dat is wel lekker :) Het is niet dat je de nagellak remover niet meer ruikt, maar het maskeert wel!

 3. 3 juli 2013 / 09:21

  Wow, wat heb je lekker veel opgemaakt :-) Wat knap dat er een leeg parfumflesje bijzit ;-)

 4. 3 juli 2013 / 11:16

  Super leuk parfum flesje! Bijna zonde om weg te gooien hihi

 5. 3 juli 2013 / 11:58

  Wat heb je veel opgemaakt! Ik kan parfumflesjes altijd heel moeilijk weggooien, meestal bewaar ik ze bij mijn samples.

  • Tedje
   Auteur
   3 juli 2013 / 16:53

   Ja dat vind ik ook altijd zo moeilijk! Maar een tijdje geleden heb ik de knop omgezet en gewoon de flesjes weggegooid.

 6. 3 juli 2013 / 14:39

  Altijd leuk om te zien wat iemand anders heeft opgemaakt… Ik ben ook even wat lege producten aan het sparen om te reviewen :)

 7. 3 juli 2013 / 20:45

  Ik heb dezelfde nagellak remover en vind m echt super fijn

 8. 3 juli 2013 / 22:13

  Die nagellak remover zou ik wel willen proberen! vind bijna alles van Essence goed dus :-)

 9. Fred
  4 juli 2013 / 07:46

  Wie gaat dat betaale pannekoek!

 10. 7 juli 2013 / 15:46

  Fijne producten! Die nagellakremover ruikt nog lekker ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *