Opgemaakt #14

Opgemaakt #14

 photo IMG_7071a.jpg

Het is alweer twee maanden geleden dat ik mijn laatste opgemaakt artikel maakte. Mijn tasje met producten begon weer aardig vol te raken, dus het was hoog tijd voor een nieuw opgemaakt artikel. In een opgemaakt artikel laat ik zien wat ik de laatste tijd heb opgemaakt (goh, verrassend) en geef ik een mini review van het product. 

 photo IMG_7072a.jpg

Ik maakte twee shampoos op: de Dove Damage Solutions Intense Repair Shampoo en de Andrélon Natuurlijk Puur Zijdeglans & Zen. Hier kan ik heel kort over zijn. Die van Dove vond ik namelijk drie keer niks en die van Andrélon vond ik geweldig. Mijn moeder heeft die van Dove wel nog gebruikt, maar meer van: dan kan hij weggegooid worden. Ik ga de Zijdeglans & Zen zeker opnieuw kopen, want die shampoo was perfect voor mijn haar. Ik kreeg er wat volume van, mijn hoofdhuid prikte niet en mijn haar werd niet sneller vet dan normaal.

 photo IMG_7073a.jpg

Ik geloof dat deze Dove deodorant in bijna ieder opgemaakt artikel voorbij komt. Het is niet voor niets een favoriet! Ik heb alweer een nieuwe in gebruik. Eens in de zoveel tijd sla ik weer een heleboel van deze deodorants in als er een actie is bij het Kruidvat.

 photo IMG_7074a.jpg

Met pijn in mijn hart heb ik de Vitamin Complex van Hannah opgemaakt. Wat een heerlijk product is dit! Dit is een vochtherstellende gezichtsspray met vitamines A, E en F. Heerlijk om je ochtend mee te beginnen, want deze spray frist me helemaal op en hydrateert ook nog eens goed. Gelukkig heb ik nog een tweede flacon staan van de Vitamin Complex.

 photo IMG_7075a.jpg

Ook kunnen er twee mascara’s de prullenbak in. Niet perse omdat ze helemaal leeg zijn, maar ze waren allebei aan het uitdrogen en dan kun je je mascara natuurlijk niet meer goed gebruiken. Mijn favoriete mascara Pupalash van Pupa is helaas weer op. Gelukkig heb ik nog een back-up liggen! Ik heb ook nog de Essence I love Extreme Crazy Volume mascara opgemaakt. Een prima mascara voor mij. Fijn als je op zoek bent naar een betaalbare mascara!

 photo IMG_7076a.jpg

Als laatste heb ik de Decubal Dagcrème opgemaakt. Er zat nog een heel klein beetje in, maar dat rook niet meer zo lekker dus doe ik hem weg. De dop is stuk gegaan waardoor er zo’n klein, laag dekseltje op zit nu. Decubal vind ik een heel fijn merk, want er zit geen parfum en alcohol in de producten. Aanrader als je een gevoelige huid hebt!

Maak jij veel producten op?

Liefs van Tedje

Volg:
Delen:

17 Reacties

 1. 7 november 2013 / 07:14

  Mooie producten heb je opgemaakt. Naar de hannah vitamin complex ben ik toch wel erg benieuwd!

 2. 7 november 2013 / 07:24

  Leuke opgemaakte producten! Maar nu wel een goed excuus om nieuwe in te slaan :)

 3. 7 november 2013 / 07:50

  Mooie producten die je opgemaakt hebt!

 4. 7 november 2013 / 09:08

  Fijne producten heb je opgemaakt! Ik ben wel benieuwd naar de mascara van Pupa, ben benieuwd of ik die ook fijn zou vinden :)

 5. 7 november 2013 / 09:18

  Dat product van Hannah lijkt me echt fijn!

 6. 7 november 2013 / 20:54

  Die Dove shampoo natuurlijk puur lijkt me erg lekker en zou ik graag eens willen proberen.

 7. 7 november 2013 / 21:00

  De deodorant van Dove is erg fijn! :-) Leuk om te zien wat je zoal hebt opgemaakt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *