Opgemaakt #15

Opgemaakt #15

 photo IMG_7544a.jpg

Mijn tasje waar ik altijd mijn opgemaakte spulletjes in doe, puilde uit dus het is weer tijd voor een opgemaakt artikel!

 photo IMG_7545a.jpg

Ik maakte twee conditioners op van Andrélon: de natuurlijk puur Zijdeglans & Zen conditioneer en de Oil & Care conditioner. De Zijdeglans & Zen vond ik het fijnst!

 photo IMG_7546a.jpg

Ik maakte de douchegel van Honeymania van The Body Shop op en de Melu shampoo van Davines. Deze shampoo koop ik altijd bij de kapper en hij is echt heel prettig voor mijn hoofdhuid.

 photo IMG_7548a.jpg

Samen met mijn moeder maakte ik dit Nourish Reconstruction Mask van Toni & Guy op. Veel haarproducten deze keer zeg! Dit is echt een heerlijk masker. Mijn moeder was er ook helemaal weg van.

 photo IMG_7549a.jpg

Nagellakremovers vliegen er doorheen bij mij. Ook deze keer maakte ik er weer eentje op. Die van Essence met coconut en papaya geur! Verder maakte ik nog een klein flesje van Clinique’s Take The Day Off make-up remover op, een van mijn favoriete make-up removers. Hij is heel mild voor mijn ogen.

 photo IMG_7550a.jpg

Deze crème van Eucerin heb ik niet opgemaakt, maar ik gooi hem weg. Hij rook niet helemaal lekker meer, dus dan gaat hij de prullenbak in.

 photo IMG_7551a.jpg

Ik maakte wattenschijfjes van Demake’up op. Wattenschijfjes van Demake’up zijn eigenlijk altijd goed. Met pijn in mijn hart heb ik afstand gedaan van mijn Too Faced Shadow Insurance. Hij was bijna op: er kwam alleen nog maar olie uit. Ik heb hier zeker twee jaar mee gedaan. Ik gebruik nu die van Urban Decay en die vind ik persoonlijk net nog iets fijner. Ik maakte ook nog de Liquid Ink Eyeliner van Essence op. Perfect als je op zoek bent naar een budget eyeliner.

 photo IMG_7544a.jpg

Zoals bijna in ieder opgemaakt artikel maak ik de cucumber deodorant van Dove op. Deze keer heb ik ook nog de deodorant uit de granaatappel & verbena citroen lijn opgemaakt. Allebei super fijne deodorants!

Maak jij veel producten op? 

Liefs van Tedje

Volg:
Delen:

16 Reacties

 1. 6 januari 2014 / 07:17

  Wauw wat een heerlijke producten heb je opgemaakt! Mooi overzichtje en met een schone lei het nieuwe jaar in qua items :)

 2. 6 januari 2014 / 09:03

  Ja, eens in de zoveel tijd probeer ik alles op te maken wat ik heb (vooral qua verzorgingsproducten). Make-up maak ik bijna nooit op.

 3. 6 januari 2014 / 09:59

  Leuk om te zien! Ik ben nou net begonnen met het Toni&Guy maskertje. Bevalt tot nu toe erg goed. De geur is in ieder geval goddelijk!

  • Tedje
   Auteur
   6 januari 2014 / 21:55

   Lekker is ‘ie he! Echt heerlijk zacht voor je haar.

 4. 6 januari 2014 / 20:23

  Fijne producten heb je opgemaakt :) Ik kan me voorstellen dat je met pijn in je hart (of portemonnee ;) ) afscheid moest nemen van de Too Faced Shadow insurance.

  • Tedje
   Auteur
   6 januari 2014 / 21:55

   Jaa dat was wel even een baalmomentje. Maar ik heb er wel heel lang mee gedaan, dus hij was z’n geld zeker waard!

 5. 6 januari 2014 / 20:34

  wat een fijne producten heb je opgemaakt!

 6. 6 januari 2014 / 21:03

  De lijn van Andrélon ‘Puur Natuur’ vind ik zo fijn! :-) Evenals de deodorant van Dove Go Fresh. Beiden heerlijk!

 7. 6 januari 2014 / 23:47

  De granaatappel deo van Dove vind ik super leuk ruiken! En wat spijtig dat je oogschaduwbasis op is haha, is niet bepaald een goedkoop product maar je hebt er wel lang mee kunnen doen! :D

 8. 7 januari 2014 / 13:13

  De oil & care conditioner vind ik zelf erg fijn ook! Sowieso bijna alle geuren van Dove deo ook..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *