Opgemaakt #17

Opgemaakt #17

 photo IMG_0506a.jpg

Eind februari plaatste ik mijn laatste opgemaakt artikel. Intussen heb ik weer heel wat dingetjes opgemaakt die ik vandaag weer aan jullie wil laten zien. Kijken jullie mee? 

 photo IMG_0508a.jpg

Neutral is lekker vertegenwoordigd in dit opgemaakt artikel! Ik maakte mijn favoriete shampoo op. Ik heb gauw last van schilfertjes en de Neutral shampoo weet dat zoveel mogelijk te beperken. Ook maakte ik twee gezichtsproducten op: de Skin Toner en de Face Cream. Mensen die mij goed kennen weten dat ik in de wintermaanden dat grijze flaconnetje heel vaak tevoorschijn heb getoverd om mijn droge gezicht mee in te smeren.

 photo IMG_0514a.jpg

Nog twee shampoo’s: eentje van Davines die ik altijd kocht bij de kapper. Er zat nog een klein beetje in, dus dat restje maakte ik op. Als ik naar mijn vriend ga, neem ik altijd kleine verpakkingen mee, anders sleep ik mezelf een ongeluk. Ik maakte ook deze reisflacon van Goldwell op. Allebei fijne shampoo’s, maar Neutral is toch wel de fijnste voor mijn hoofdhuid en voor mijn haar.

 photo IMG_0510a.jpg

Wheeh, mijn favoriete douchegel is op! Deze ‘My Coconut Island’ van Treacle Moon heb ik met heel veel plezier gebruikt, want hij ruikt zo lekker! Ik ben dol op kokosgeuren en al helemaal als ze in een douchegel verwerkt zitten. Het fijne aan deze douchegel is dat hij heel betaalbaar is, verkrijgbaar is bij Albert Heijn en dat je voor de kleine prijs heel veel krijgt. Er zit namelijk 500ml in. Zo jammer dat ‘ie op is!

 photo IMG_0515a.jpg

Een hele grote aanrader als je op zoek bent naar een betaalbare mascara: de Lash Mania Reloaded Falsh Lash Mascara van Essence. Ik vind hem echt heel fijn en ik hem heb dan ook helemaal opgemaakt.

 photo IMG_0517a.jpg

De nagellakremovers vliegen er doorheen bij mij en ook deze keer maakte ik weer mijn favoriete remover van Essence op. Deze kost geloof ik 99 cent.

 photo IMG_0519a.jpg

Ook de watjes gaan hard in huize Teddlicious. Niet alleen om make-up eraf te halen, maar ook nagellak. Daar vind ik die grote echt ideaal voor. Dan heb je maar een watje nodig voor een hand. Ideaal! Ik heb ondertussen wel alle soorten en merken watjes geprobeerd, maar die van DeMake’Up blijven toch het fijnst.

Hebben jullie veel producten opgemaakt de laatste tijd? 

Liefs van Tedje

Volg:
Delen:

12 Reacties

 1. 20 mei 2014 / 08:01

  Qua watjes ben ik niet zo selectief, ik ga meestal voor die van de Action, dan heb je er 80 ofzo voor 30 cent.

 2. 20 mei 2014 / 08:24

  Wauw wat een fijne producten heb je opgemaakt en wat een mooi artikel heb je ervan gemaakt!

 3. 20 mei 2014 / 08:37

  Fijne producten heb je opgemaakt! Neutral producten zijn heel erg fijn; ik gebruik er zelf niet heel erg veel van, maar wel altijd douchegel! :-)

 4. 20 mei 2014 / 08:56

  Leuk om te zien! Er zitten fijne producten bij die je hebt opgemaakt.

 5. 20 mei 2014 / 08:56

  Die mascara ga ik eens proberen! Heb nu een andere van essence opgemaakt en 1tje van Catrice die volkomen shit is haha. Alleen maar klonten, doet echt niets goeds voor m’n wimpers. Thanks voor de tip :D!

 6. Petra
  20 mei 2014 / 10:05

  Tjonge wat een mooie producten heb je opgemaakt en ik vermoed dat er behoorlijk wat van weer opnieuw aangeschaft gaan worden of al aangeschaft zijn…

 7. 20 mei 2014 / 12:02

  Fijne producten heb je opgemaakt vooral die product van treacle moon die is zo lekker <3

 8. 20 mei 2014 / 18:57

  wat heb je veel producten opgemaakt, goed bezig!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *