Opgemaakt #18

 photo IMG_1876a.jpg

Het is weer anderhalve maand geleden dat ik mijn opgemaakte artikelen met jullie deelde. Ik vind het altijd zo leuk om producten op te maken, want dan kan ik zien welke producten ik het liefst gebruik. En dan kan ik weer iets nieuws kopen natuurlijk ;) 

 photo IMG_1879a.jpg

Deodorant zien jullie wel in ieder opgemaakt artikel voorbij komen denk ik zo. Dan weten jullie vast dat ik altijd deodorant van Dove gebruik. De spray Invisible Dry was een erg fijne deodorant. Als je niet van teveel poespas en geurtjes houdt, kan ik deze zeker aanraden. Ook maakte ik een soort stick deodorant op: Maximum protection go fresh met de geur granaatappel & verbena citroen. Oh wat was deze fijn! Hij rook echt heerlijk.

 photo IMG_1880a.jpg

Samen met mijn moeder en mijn zusje maakte ik deze twee douchegels op van Nivea: waterlily & oil en happy time met orangeblossom. Allebei prima douchegels. Vooral de happy time is perfect geschikt voor deze tijd van het jaar: lekker zomers!

 photo IMG_1883a.jpg

Deze Casual Rough Texturiser kan ook de prullenbak in. Vooral gebruikt door mijn zusje, dat moet ik er wel bijzeggen. Deze spray geeft lekker veel textuur aan je haar waardoor je een beach look kunt creëeren. Mijn zusje is er helemaal dol op!

 photo IMG_1885a.jpg

Het nagellakje van L’Oréal is niet op, maar nagellak kun je het ook niet meer noemen. Ik wilde hem laatst op doen en hij was al ontzettend stroperig. Ik dacht: ach, moet nog wel kunnen, maar twee uur later was de lak nog steeds niet opgedroogd en kon ik hem zo van mijn nagels afschrapen. Ik heb ook afstand moeten doen van dit geurtje van Ralph Lauren, snik! Als ik dit geurtje ruik, moet ik meteen denken aan mijn jeugd. Er zat nog een heel klein beetje in, maar dit was echt niet meer goed. Hij rook niet zo lekker meer als eerst. Parfum kun je natuurlijk ook niet eeuwen bewaren.

 photo IMG_1887a.jpg

Reinigingsdoekjes gebruik ik altijd om swatches mee weg te halen. Ik maakte Gezichtsreinigingsdoekjes op van Derlon en van Absolute! Die zaten een keer in een Glossybox. Ook maakte ik nog een rol wattenschijfjes van Demake’up op.

Hebben jullie nog veel producten opgemaakt de laatste tijd?

Liefs van Tedje

Volg:
Delen:

12 Reacties

 1. 2 juli 2014 / 07:37

  Zonde he als je parfum op is?! Ik heb zelf een oud geurtje wat niet meer te verkrijgen is en eigenlijk moet ie weggegooid, maar ik krijg het niet over mn hart :(

  • Tedje
   Auteur
   2 juli 2014 / 10:14

   Oh dat kan ik me helemaal voorstellen! Geuren brengen toch een bepaalde herinnering met zich mee.

 2. 2 juli 2014 / 08:40

  Vorige maand heb ik zelf ook eens alles wat opgemaakt werd in een mandje gedaan en ik stond verbaasd hoeveel een mens eigenlijk gebruikt…

 3. 2 juli 2014 / 09:09

  Wat heb je veel opgemaakt! Hele fijne producten :-) Ik moet de rough texturiser ook weer eens gebruiken, ik heb ‘m gelijk gepakt haha!

 4. 2 juli 2014 / 10:19

  Wat een mooie producten heb je opgemaakt! Jammer dat je de nagellak moest weggooien terwijl ‘ie nog niet op was.

 5. 2 juli 2014 / 11:00

  Ah zo jammer als je favoriete geurtje leeg is! <3

 6. 2 juli 2014 / 21:10

  Je hebt veel opgemaakf. Ik vind dat altijd leuk om te zien wat iemand opmaakt en wat ik zelf opmaak.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *