Opgemaakt #2

Opgemaakt #2

Vandaag wil ik jullie spulletjes laten zien die ik op heb gemaakt  vanaf 2 januari (toen schreef ik namelijk mijn eerste Opgemaakt artikel). Zo kunnen jullie zien welke producten ik veel heb gebruikt en die mij dus, blijkbaar, goed zijn bevallen!

Deodorant van Dove – Fresh touch cucumber & green tea scent
Dit is mijn favoriete deodorant. Ik gebruik hem al erg lang en telkens als hij op is, koop ik weer een nieuwe. Er zit geen alcohol in, wat ik heel prettig vind. Ik heb een droge huid en alcohol droogt je huid nog verder uit. Ook vind ik de geur van de deo erg lekker ruiken, lekker verfrissend!Zou ik dit product opnieuw kopen? Ja! Ik heb alweer een nieuwe gekocht. Decubal – Body Crème voor de droge en zeer droge huid
Dit was een testertje van een body crème. Ik gebruikte de crème op mijn armen en benen. Op mijn benen deed hij prima zijn werk: mijn benen waren niet meer zo droog als voorheen. Maar op mijn armen werkte de crème niet goed.Ik heb een nóg vettere crème nodig op mijn armen om mijn huid genoeg te voeden. Dit is een perfecte crème voor mensen met een droge huid, maar ik heb echt een hele droge huid dus bij mij werkte het niet zo goed op de hele droge plekken. Ik ben een ontzettende fan van de producten van Decubal: er zit geen parfum in! Perfect voor mij.
Zou ik dit product opnieuw kopen? Ja. Het is een fijne crème en hij ruikt lekker. Ik zou hem dan wel alleen gebruiken voor mijn benen en niet meer op mijn armen.


Clinique – High lenghts mascara

Wat een fijne mascara is dit. Het borsteltje werkt erg fijn omdat hij gevormd is naar de vorm van je ogen: half rond! Zo kun je met het borsteltje bij elk wimpertje komen waardoor alle wimpers voorzien worden van een laagje mascara. Ook maakt hij je wimpers lang en zwart. Ik vind dit een van de fijnste mascara’s die ik tot nu toe heb geprobeerd. Het borsteltje scheidt je wimpers ook erg goed en je krijgt geen klontjes.

Zou ik dit product opnieuw kopen? Ja! Ik heb alweer een nieuwe in mijn make-up bakje liggen!DA – Sensitive Mascara
Deze mascara van de DA is een prima low-budget mascara. Het is een vrij groot borsteltje, dus je moet wel even goed opletten dat je al je wimpers meeneemt. Verder maakt hij je wimpers langer en zwarter en er blijven nauwelijks klontjes achter.
Zou ik dit product opnieuw kopen? Nee. Ik vond het een fijne mascara, maar wil altijd wel nieuwe mascara’s uittesten. Het komt maar zelden voor dat ik een mascara opnieuw koop! Zoals gezegd vind ik de mascara van Clinique erg fijn, dus die koop ik dan wel opnieuw.L’Oréal Paris – oogpotlood in 131 Noir Intense Jet Black
Een prima oogpotloodje! Goed gepigmenteerd, lekker zwart dus. Ook is het een kohl potlood, dit vind ik altijd erg fijn want zo kun je het oogpotlood nog een beetje blenden (vervagen) onder je oog zodat er niet zo’n kei hard lijntje komt te staan. Het potlood is nu zo klein geworden door het slijpen dat ik hem niet meer goed kan vasthouden!
Zou ik dit product opnieuw kopen? Ja hoor! Een prima oogpotloodje!

Hebben jullie nog producten opgemaakt de afgelopen tijd? 

Liefs van Tedje

Volg:

9 Reacties

 1. 24 januari 2012 / 07:47

  Leuk om te zien, ik heb alleen haarlak opgemaakt!

 2. 24 januari 2012 / 13:22

  Ik heb zelf ook een creme van Decubal, vind die erg fijn!

 3. Jessica
  24 januari 2012 / 13:37

  Heb je al eens een bodybutter van The Body Shop geprobeerd?
  Ze hebben er ook enkele die voor de heel droge huid geschikt zijn.

  • 24 januari 2012 / 14:52

   Nee nog niet. Ik zou deze alleen op mijn benen kunnen gebruiken, want ik heb nogal last van eczeem en in de producten van TBS zit vaak (volgens mij altijd) parfum!

 4. 24 januari 2012 / 20:40

  Die deo is zo lekker! En ik heb alleen testers opgemaakt, dus dat telt niet echt ;)

 5. 24 januari 2012 / 21:18

  heel leuk om te zien wat je hebt opgemaakt :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *