Opgemaakt #21

 photo IMG_4680a.jpg

Zo heb je drie maanden geen opgemaakt artikel en zo heb je er twee in een maand tijd! Mijn tasje waar ik al mijn opgemaakte producten bewaar begon propvol te raken. Het lijkt wel of er in alle flessen nog maar een beetje zat en dat dat allemaal tegelijk is opgemaakt! Nu moet ik er wel bijzeggen dat mijn moeder en mijn zusje me heel goed helpen met het opmaken van shampoos en douchegels ;) 

 photo IMG_4685a.jpg

Ik gebruik zelf de laatste tijd eigenlijk alleen nog maar shampoo en conditioner van Neutral (mijn hoofdhuid is zo ontzettend droog en gevoelig!), dus al deze flessen hebben mijn zusje en mijn moeder opgemaakt. Ze zijn volgens mij echt verslaafd aan de shampoos en conditioners van Toni&Guy. Begrijpelijk, want die zijn ook heel erg fijn! De Andrélon Natuurlijk Puur conditioner is helemaal leeg en verder maakte mijn moeder nog de Brilliant Age Shine&Care conditioner op van Andrélon.

 photo IMG_4686a.jpg

Guilty! Ik maakte twee deodorants van Dove op. Mijn favoriet die eigenlijk ieder opgemaakt artikel wel voorbij komt: Dove go fresh cucumber & green tea scent. Blijft mijn favoriet!

 photo IMG_4687a.jpg

Zo grappig dat de twee douchefoams van Melkmeisje tegelijk op zijn gegaan! Ik probeerde ook steeds af te wisselen, maar mijn moeder en mijn zusje dus (onbewust) ook. Jammer dat de ice strawberry dream bath and showergel van Treaclemoon op is, die deed me zo denken aan de zomer!

 photo IMG_4691a.jpg

Mijn Neutralverslaving is nog niet over! Deze producten zijn zo fijn voor mijn droge, gevoelige eczeemhuid. Ik maakte de Face Wash op. Ook maakte ik (samen met mijn moeder) de Body Cream van hannah op. En tja, over hannah ben ik eigenlijk altijd lovend. Wat een heerlijk merk is dat toch!

 photo IMG_4693a.jpg

Jup, ik maakte ook nog een beetje make-up op! Ik ben benieuwd wanneer ik voor het eerst een oogschaduw kan laten zien hier ;) Ik maakte een blikje Vaseline op. Ik heb er meerdere rondslingeren; eentje in mijn tas, op mijn nachtkastje, in mijn jaszak (?) en nog eentje op mijn bureau. Het werd tijd dat er eentje op ging dus! Verder maakte ik mijn favoriete eyeliner op van Maybelline: de Master Precise en nog een mascara van Oriflame!

Hebben jullie nog veel producten opgemaakt de laatste tijd?

Liefs van Tedje

Volg:
Delen:

12 Reacties

 1. 7 januari 2015 / 09:07

  De deodorant van Dove Cucumber is heel erg fijn! Ik heb vorig jaar een miniflacon uitgeprobeerd en ik was enthousiast! Wat is er veel shampoo opgegaan, wow! Maar, met drie vrouwen maak je ook veel op ;-)

 2. 7 januari 2015 / 09:16

  Wauw, dat zijn veel producten! Ik heb onlangs ook best veel opgemaakt bedenk ik me nu. 2 shampoo’s, 1 conditioner, 2 douchegels en een gezichtsreiniger. Maar nu heb ik alles nieuw en duurt het weer even!

 3. 7 januari 2015 / 12:52

  grappig idee, er gaan veel doorheen in een paar maandjes.

 4. 7 januari 2015 / 17:04

  Ah leuk, die douchefoam van de Melkmeisjes heb ik ook! Alleen ik heb hem nog helemaal niet gebruikt, haha

 5. 7 januari 2015 / 20:21

  Oh die strawberry van Treacle moon is zo lekker!

 6. 7 januari 2015 / 21:26

  Fijne producten! Ik maak zo weinig op de laatste tijd. Heel gek!

 7. 7 januari 2015 / 21:28

  Wat een hoop! Maar dat heb ik nu ook haha, ben echt de laatste restjes aan het opmaken zodat ik niet meer zoveel flessen en dergelijke heb staan. Ben nu wel benieuwd geworden naar de shampoo en conditioner van Toni & Guy! Ohja, en de douche foam van Melkmeisje lijkt mij ook lekker :)

 8. 8 januari 2015 / 22:21

  Altijd fijn die opgemaakt artikelen! Ik ben vooral benieuwd naar het neutral product. Mijn moeder heeft ook last van eczeem. Misschien een mooi product voor haar huid!

  • Tedje
   Auteur
   9 januari 2015 / 11:28

   Ah, ik ben benieuwd of het voor haar ook fijn is!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *