Opgemaakt #22

 photo IMG_5244b.jpg

Opgemaakt artikelen vallen bij jullie volgens mij nog steeds in de smaak, en ik vind ze zelf ook heel erg leuk om te maken! Spulletjes opmaken, sparen, foto’s maken, bedenken wat ik eigenlijk van het product vind. Door middel van deze blogposts kom je achter favorieten van mij of zie je juist producten die ik drie keer niks vind. Kijken jullie mee? 

Toni&Guy Prep – Een product dat vooral door mijn moeder veel is gebruikt. Het is een Volume Plumping Mousse om in je haar aan te brengen na het douchen op handdoek droog haar. Föhnen maar en er zit ineens heel veel volume in!

Rituals Happy Buddha Foaming Shower Gel – Oh, dit zijn zulke fijne douchegels! Ze schuimen heerlijk en ze ruiken ook nog eens goddelijk. Een echte verwen douchegel. Zeker niet bedoeld om aan je kinderen te geven om mee te spelen in bad of onder de douche ;)

Art Deco Art Couture Lash Volumizer in de kleur 01 – Een prima mascara! Heb hem met veel plezier gebruikt en nu is hij op.

The Body Shop Vanille Handzeep – De handzeep van The Body Shop uit de kerstcollectie van (ik geloof) twee jaar geleden. De geur vind ik lekker, maar begon me aan het einde (toen de zeep bijna op was) een beetje te vervelen. Tijd voor wat nieuws!

The Body Shop Camomile waterproof Eye & Lip Make-Up Remover – Dit is het zoveelste flesje dat ik heb opgemaakt van deze remover. Ik heb alweer een nieuwe in gebruik! Hij verwijdert mijn make-up goed en prikt niet bij mijn ogen: de perfecte combinatie.

Dove Go Fresh cucumber & green tea scent – Maar liefst twee exemplaren van deze deodorants maakte ik op! Eentje staat er altijd bij mijn vriend en die was ook leeg. Tja, geen onbekende in mijn opgemaakt artikelen. Het is gewoon een hele fijne deodorant en ik blijf hem maar kopen!

Heb jij nog veel producten opgemaakt de laatste tijd? 

Liefs van Tedje

Volg:
Delen:

8 Reacties

 1. 12 februari 2015 / 09:14

  Je hebt mooie producten opgemaakt! Ik heb zelf ook een Gentle eye make up remover van TBS gehad, ook van camomile. Deze vond ik zelf niet zo fijn.

  • Tedje
   Auteur
   12 februari 2015 / 14:28

   Jammer dat de remover van The Body Shop jou niet zo goed beviel, Beau!

 2. 12 februari 2015 / 09:54

  Wat een fijne producten heb je opgemaakt. De happy buddha showergel van Rituals is zo lekker <3

  • Tedje
   Auteur
   12 februari 2015 / 10:42

   Ja, echt heerlijk! Een cadeautje onder de douche :)

 3. 12 februari 2015 / 16:59

  Aah die douchefoams van de Rituals zijn zo zo lekker! Ik ben nu zelf bezig met olie, maar de foams vind ik toch echt het aller fijnst!

 4. 12 februari 2015 / 18:12

  Jaaaa, dat is echt de enige deodorant waar ik tegen kan! Zo fijn!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *