Opgemaakt #25

 photo IMG_7278a.jpg

Het is alweer een hele tijd geleden dat ik een opgemaakt artikel online heb gezet op Teddlicious. In die tijd was mijn ‘opgemaakt-tasje’ aardig volgeraakt, tijd voor een overzicht dus! 

 photo IMG_7285a.jpg

My all time favourite! De ‘komkommer’ deodorant van Dove zien jullie ieder opgemaakt artikel wel voorbij komen. Gewoon omdat ‘ie zo fijn is blijf ik hem gebruiken!

 photo IMG_7289a.jpg

Snif, helaas zijn deze twee producten van hannah op! De Sensitive Skin Lotion en de Vitamin Complex zijn echt topproducten van hannah. Vooral de Vitamin Complex is echt heerlijk verfrissend om te gebruiken nadat je je gezicht hebt gereinigd.

 photo IMG_7291a.jpg

Verder heb ik nog twee shampoos opgemaakt: eentje van Neutral (groot favoriet!) en eentje van Gühl, die mijn moeder en mijn zusje ook hebben gebruikt. Gewoon een prima shampoo die lekker ruikt.

 photo IMG_7293a.jpg

Verder maakte ik mijn favoriete oogmake-up remover Camomile van The Body Shop leeg en de Paula’s Choice Earth Sourced purely natural refreshing toner. Hier heb ik echt super lang mee gedaan, wat betekent dat het een erg zuinig product in gebruik is. Nice!

 photo IMG_7296a.jpg

Een favoriet product van mijn zusje: de Andrélon Go For Texture Definition Spray voor lekker veel volume in je haar. Een fijn product, maar hij gaat wel snel leeg.

 photo IMG_7298a.jpg

Verder maakte ik nog een eyeliner op: de Maybelline Master Precise, een super fijne eyeliner die ik steeds weer opnieuw koop, en de basecoat van Essie.

Heb jij veel producten opgemaakt de laatste tijd?

Liefs van Tedje

Volg:
Delen:

9 Reacties

 1. 9 juni 2015 / 08:14

  Ah de komkommer deodorant van Dove is ook echt mijn alltime favourite!

 2. 9 juni 2015 / 11:20

  Die Texture Spray van Andrelon lijkt me fijn, maar wel jammer dat hij snel leeg gaat. Leuk om de rest ook te zien!

 3. 9 juni 2015 / 13:46

  Wat heb je veel opgemaakt! Ik ben heel erg benieuwd naar skincare van Hannah

 4. Lisa
  9 juni 2015 / 14:00

  Ooh ik vind die komkommer van Dove ook altijd zo lekker <3 En ik ben wel benieuwd naar die eyeliner geworden. Lijkt me een fijn product! :D

 5. 9 juni 2015 / 17:35

  Wat ontzettend leuk om te zien wat je hebt opgemaakt! De oogmake-up remover van The Body Shop vond ik helaas niet zo fijn. Ik kreeg er ietwat uitslag van :-(

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *