Opgemaakt #26

 photo IMG_8250.jpg

In juni maakte ik het laatste opgemaakt artikel, hoog tijd voor weer een nieuw overzicht dus! Mijn ‘opgemaakt tasje’ begon weer aardig vol te raken. Kijken jullie mee? 

 photo IMG_8252.jpg

Deze komt iedere editie wel voorbij, maar nu zijn het er wel veel! Bij mijn vriend heb ik ook een Dove deodorant staan, en deze maakte ik op. Samen met nog een andere komkommer variant en nog een mini reis deodorant van Dove die ik meenam naar Boekarest. Ideaal voor in je handbagage! De komkommer versie blijft toch wel mijn grote favoriet!

 photo IMG_8253.jpg

Ik maakte een nagellakremover van Etos op (die ik niet zo heel fijn vond) en mijn favoriete basecoat van Kiko: de 3 in 1 MAT versie. Als ik in het buitenland ben en ik kom een Kiko-winkel tegen, sla ik er altijd een paar van in, want mijn zusje gebruikt hem ook erg graag.

 photo IMG_8257.jpg

Een aantal oog make-up producten: de mascara N&Y van Planter’s: gewoon een prima mascara, niet super goed maar ook zeker niet super slecht, de The ONE Eye Liner Stylo van Oriflame, die in het begin heel fijn was, maar daarna een beetje waterig werd en mijn favoriete eyeliner: de masterprecise van Maybelline.

 photo IMG_8259.jpg

De Toni&Guy Rough Texturiser wordt vooral door mijn zusje gebruikt, maar toch wil ik hem hier even in vermelden. Mijn zusje heeft veel en dik haar en vindt dit echt een topproduct! Verder maakte ik de Andrélon Verrassend Volume Hairspray op, die ik samen met mijn moeder gebruikte. Een fijne haarspray, prima! Als laatste een van mijn lievelingsproducten van de laatste tijd: de Vaseline Spray&Go body moisturiser. Zo fijn om jezelf helemaal mee in te sprayen na het douchen!

Heb jij nog veel producten opgemaakt de laatste tijd? 

Liefs van Tedje

Volg:
Delen:

4 Reacties

  1. 3 september 2015 / 06:55

    Dove is altijd fijn! Ik heb de afgelopen maand alleen een deo, shampoo en bodyshowercream opgemaakt!

  2. 3 september 2015 / 08:00

    Ik gebruik ook altijd dove go fresh, maar dan citrus! :) Ruikt echt heerlijk. Ik heb soms het idee dat een roller meer helpt dan een spuitbus maar daar ben ik nog steeds niet uit haha.

  3. 5 september 2015 / 17:51

    Wat een mooie producten! Ik ben nog zoekende naar een fijne basecoat dus ik zal die van Kiko zeker eens proberen :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *