Opgemaakt #28

IMG_0586

Mijn tasje met opgemaakte producten begon weer aardig vol te raken: tijd voor een recap dus van wat ik de afgelopen tijd heb opgemaakt! Ik moest helaas ook afscheid nemen van mijn geliefde Daisy van Marc Jacobs…. 

IMG_0596

The Body Shop Brazil Nut Body Butter

Als jullie mijn blog al een tijdje volgen, weten jullie dat ik gék ben op de body butters van The Body Shop. Een tijdje geleden maakte ik deze variant op. Deze stond naast mijn bed en ik smeerde mijn lichaam (vooral mijn benen!) er regelmatig mee in.

IMG_0588

Dove compressed deodorant

Ik had overal nog halfvolle flesjes deodorant van Dove liggen en bijna tegelijkertijd raakten ze alle vier op! De deodorant van Dove vind ik het aller fijnst om te gebruiken, en dan met name de go fresh cucumber & green tea variant.

IMG_0592

Dove, Andrélon en Syoss

Deze douchecrème van Dove is heerlijk zacht! Meer een product voor de zomer, maar toch ging hij afgelopen maand in mijn opgemaakt tasje. Ik verlang gewoon te erg naar de zomer denk ik. Heel af en toe gebruik ik droogshampoo om mijn haar wat meer volume te geven. Ik heb nogal een gevoelige hoofdhuid, dus teveel ‘gekke’ producten kan ik niet echt gebruiken. Deze droogshampoo Langer Fris van Andrélon vond ik erg fijn! Hij laat geen rare waas achter op je haar. Op het moment heb ik speciale shampoo van de dokter, maar daarvoor gebruikte ik meestal shampoos van Syoss, omdat die altijd in de badkamer staat. Eigenlijk heeft mijn zusje deze shampoo dus opgemaakt, haha.

IMG_0594

Alessandro, Sanex, Lush

Nagellakremover heb je altijd wel nodig in huis. Normaal gebruik ik goedkope varianten van Essence, maar deze van Alessandro had ik gekregen tijdens een beauty event. Ik vond hem fijn! Hij droogde mijn nagels niet echt uit. De handcrème van Sanex vond ik echt een grote flop. Mijn handen werden er nog droger van! Nee. Deze heb ik dan ook niet opgemaakt, maar die gaat gewoon de prullenbak in. Dag, mierzoete Snow Fairy douchegel van Lush! Snik, je was een genot om mee te douchen!

IMG_0589

Maybelline, Essence en Benefit

Mijn favoriete eyeliner die ik steeds opnieuw koop: Master Precise van Maybelline. Er ligt alweer een nieuwe in mijn everyday bakje. Deze Liquid Ink eyeliner van Essence was helemaal uitgedroogd, maar dat vind ik ook niet gek. Hij lag namelijk misschien al twee jaar in mijn make-up stash! Dit was destijds de eerste vloeibare eyeliner die ik kocht en die ik ook een paar keer opnieuw heb gekocht, omdat ik hem fijn vond. Daarnaast maakte ik deze mini They’re Real mascara van Benefit op. Heel fijn zeg! Deze ga ik misschien ooit nog in de grote versie kopen.

IMG_0597

Daisy van Marc Jacobs

Er is een tijd van komen en een tijd van gaan, en helaas heb ik afscheid moeten nemen van een van mijn favoriete parfums. Ik kreeg Daisy van mijn vriend toen ik 20 werd. Dat betekent dat ik er 2,5 jaar over heb gedaan om dit parfum op te maken. Best netjes toch? Aan het eind was ik het opmaken zo aan het uitstellen, omdat ik het zonde vond (herkenbaar?), maar uiteindelijk ging hij toch leeg. Ik zou nu wel eens een andere Daisy van Marc Jacobs willen proberen!

Heb jij nog veel producten opgemaakt de laatste tijd? 

Liefs van Tedje

Volg:
Delen:

20 Reacties

 1. 21 januari 2016 / 09:27

  Aaah ja ik begrijp je helemaal! Ik vind het ook altijd zonde om parfums helemaal op te maken!

 2. 21 januari 2016 / 10:26

  Ah allemaal heel herkenbaar! Vooral Snowfairy is altijd even snikken wanneer die op is. Gelukkig heb ik nog heel erg veel backup staan, haha! En wat stom van die handcreme, bij Sanex zou je juist verwachten dat ’t lekker helpt!

  • Tedje
   Auteur
   21 januari 2016 / 13:51

   Oh, wat slim dat je back-ups hebt staan! Zo’n lekkere geur van Lush!

 3. 21 januari 2016 / 10:26

  Ik word al verdrietig als ik eraan denk dat de maybelline master precise op kan :'( je hebt fijne spullen opgemaakt :D

 4. 21 januari 2016 / 11:10

  Ah, jammer dat een van je favoriete parfums op is! Snel weer een nieuwe kopen dus :D

  • Tedje
   Auteur
   21 januari 2016 / 13:50

   Ja, of eentje krijgen van le boyfriend, haha! ;)

 5. 21 januari 2016 / 11:29

  Ik gebruik ook al jaaaaren met veel liefde de deodorants van Dove. Blijft mijn favo merk daarin!

 6. 21 januari 2016 / 12:27

  Wat een heerlijke producten heb je opgemaakt. Altijd zo zonde, maar wel leuk om te zien dat je het graag gebruikt!

 7. 21 januari 2016 / 12:39

  Leuk om te zien, ik ga meestal niet zo hard haha, maar maak nu veel bijna lege producten op!

 8. 21 januari 2016 / 14:18

  Leuk om te zien wat je hebt opgemaakt! De deo’s van Dove en de Snow Fairy douchegel gebruik ik ook met veel plezier. Verder lijkt de body butter van TBS me echt heerlijk!

 9. 21 januari 2016 / 15:34

  Het is zo zonde als parfum opraakt! Je hebt wel echt heel veel producten opgemaakt, haha.

  • Tedje
   Auteur
   22 januari 2016 / 11:06

   Ja hè? Het was veel deze keer! Ik had ook wel flink opgespaard hoor!

 10. 21 januari 2016 / 20:35

  Wat een flop van die handcrème! Nog nooit gehoord dat een handcrème de handen nog droger maakt. Daisy van Marc Jacobs is zo’n lekkere geur (en stiekem mijn favoriet). Nu heb je wel een smoes om een nieuwe uit te proberen :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *