Opgemaakt #29

IMG_1071

2 januari 2012 plaatste ik mijn eerste opgemaakt artikel online. Inmiddels zijn we ruim vier jaar verder en deze rubriek is na 29 edities nog steeds te zien op mijn blog! Er is de afgelopen vier jaar veel gebeurd op mijn blog en dat zie je wel aan de foto’s. Goh, ik dacht toen echt dat ik mooie foto’s maakte, haha! Ik hoop dat jullie het na 29 edities nog steeds leuk vinden om te kijken wat ik heb opgemaakt! 

IMG_1072

Toni&Guy en Paula’s Choice

Ik maakte de All Over Hair & Body Shampoo van Paula’s Choice op. Een hele fijne, neutrale shampoo die mijn hoofdhuid goed kon verdragen! Niks mis mee en ik zou hem zo weer opnieuw gebruiken. Ook fijn dat het zo’n grote fles was, kun je lekker mee vooruit! Verder maakte ik samen met mijn zusje nog een fles droogshampoo van Toni&Guy op. Wat een uitkomst is droogshampoo toch, vinden jullie niet? Niet alleen om nog één dagje je haar wassen uit te stellen, maar ook om wat meer volume in je haar te krijgen.

IMG_1074

Dove deodorant

Deze kunnen niet ontbreken in een opgemaakt artikel: deodorants van Dove! Ik gebruik altijd deodorants van Dove, omdat ik ze zo fijn vind! De afgelopen tijd had ik de compressed variant, maar laatst waren deze in de aanbieding, dus nam ik weer een lading van de gewone varianten mee.

IMG_1076

Essence en The Body Shop

Een potje nagellakremover gaat de laatste tijd langer mee, omdat ik nog maar een keer in de anderhalve week mijn nagels lak. Vroeger wilde het nog wel eens gebeuren dat ik mijn nagels om de dag lakte, omdat ik daar dan gewoon zin in en tijd voor had. De nail polish remover van Essence gebruik ik in ieder geval nog met heel veel plezier. Lekker goedkoop en doen goed hun werk! Daarnaast maakte ik nog twee producten van The Body Shop op: de Brazil Nut Shower Cream en de Camomile Waterproof Eye & Lip Make-Up Remover. De shower cream was heerlijk zacht en heb ik de hele winter gebruikt. De make-up remover van The Body Shop is vaste prik. Ik was even in paniek toen die op was, want dat betekende dat ik het product ergens moest gaan scoren of online moest bestellen. Uiteindelijk koos ik voor het laatste en toen was ik ook nog eens goedkoper uit, want er was korting!

IMG_1078

Catrice & Oriflame

En toen brak mijn Catrice Made to Stay Highlighter Pen ineens af.. Het vaste product dat ik gebruikte om mijn ooghoeken mee op te lichten. Zonde! Hij heeft het in ieder geval wel lang volgehouden. De mascara van Giordani Gold Luscious Volume Mascara was een prima mascara. Niks mis mee!

Deze producten gaan dus allemaal de prullenbak in en zo kan ik weer plaatsmaken voor nieuwe beautyspulletjes. Vinden jullie het ook altijd zo leuk om dingen op te maken? Omdat je dan kunt zien dat je een product echt fijn vond?

Liefs van Tedje

Volg:
Delen:

15 Reacties

 1. 31 maart 2016 / 06:11

  Opmaken vind ik vooral leuk, als ik al een vervangend item klaar heb staan haha! Deo’s van Dove zijn altijd zo fijn :-).

 2. 31 maart 2016 / 07:47

  Je gebruikt mooie spulletjes! The Body Shop is heerlijk en Oriflame vind ik ook heel mooi :D

 3. 31 maart 2016 / 08:10

  Die make-up remover van de Body Shop lijkt me ontzettend fijn!

 4. 31 maart 2016 / 08:10

  Wat balen dat die ‘pen’ afbrak, ik zal extra goed oppassen met de mijne haha! Leuk om te zien :)

 5. 31 maart 2016 / 09:44

  Wow, best veel opgemaakt de laatste tijd! Die dove deo’s zijn ook echt mijn favoriet en ik gebruik niks anders meer.

 6. Jeanne
  31 maart 2016 / 09:48

  Van de body shop hebben ze heerlijke producten !!

  • Tedje
   Auteur
   31 maart 2016 / 16:01

   Toch gelukt om weer een reactie achter te laten! :)

 7. chantal
  31 maart 2016 / 10:19

  Ik vind de dove deo’s ook erg fijn, maar ben ik de enige die gerust 4 maanden met een deo doet?

 8. 31 maart 2016 / 10:59

  Leuk om te zien wat je allemaal hebt opgemaakt. De groene deo van Dove is hier ook een favoriet!

 9. 31 maart 2016 / 12:25

  Wat heb je fijne producten opgemaakt. Ik vind de deo van Dove ook erg fijn

 10. 31 maart 2016 / 12:28

  Leuk om te zien! Douchegels van TBS zijn nooit verkeerd :D

 11. 3 april 2016 / 15:16

  Fijne producten heb je opgemaakt! Ben zelf erg benieuwd naar de douchegel van The Body Shop!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *