Opgemaakt #3

Opgemaakt #3

Vandaag wil ik jullie spulletjes laten zien die ik op heb gemaakt  vanaf eind januari. Zo kunnen jullie zien welke producten ik veel heb gebruikt en die mij dus, blijkbaar, goed zijn bevallen! Klik gauw verder!Decubal – Dagcrème SPF 15
Ik heb dit potje denk ik anderhalve maand gebruikt, en nu is hij op. Elke dag smeerde ik mijn gezicht in met deze crème. Een heerlijke dagcrème, perfect voor mijn droge huid. Ik kan niet veel dagcrèmes gebruiken, omdat daar vaak parfum in zit. Bij Decubal is dat niet het geval (hee, dat rijmt), en dat vind ik heerlijk.
Zou ik dit product opnieuw kopen? JA!


Biosilk – Silk Therapy
Deze fles is intensief gebruikt door mijn zusje, mijn moeder en mij. Silk Therapy is een serum voor in je haar. Na het wassen van mijn haar deed ik een drupje van Silk Therapy op mijn handen en verdeelde het door mijn haar. Het beschermt je haar en het maakt je haar ook nog eens heel zacht!
Zou ik dit product opnieuw kopen? JA!

Clinique – Take the day off make-up remover
Dit is mijn favoriete make-up remover. Ik gebruik hem elke keer om mijn make-up ermee af te halen. De remover irriteert mijn ogen niet, en daarom vind ik het een hele fijne remover! Clinique vind ik een heel fijn merk, omdat alle producten dermatologisch getest zijn en geen parfum bevatten. Perfect voor mij!
Zou ik dit product opnieuw kopen? JA!

Dermolin – Shampoo voor de droge en gevoelige huid
In het begin was dit een hele fijne shampoo: hij maakte mijn haren iets stugger en daardoor kreeg ik meer volume in mijn haar. Yeah! Na een tijdje begon deze shampoo mijn hoofdhuid een beetje uit te drogen, ik kreeg last van droge plekjes op mijn hoofdhuid. Not so good. 
Zou ik dit product opnieuw kopen? Nee. In het begin was ik erg enthousiast over deze shampoo, maar na een tijdje ging mijn hoofdhuid irriteren. Toch heb ik hem opgemaakt, omdat het wel een goede shampoo is voor mijn haar.

Hebben jullie nog producten opgemaakt de laatste tijd?
Liefs van Tedje

Volg:

9 Reacties

  1. 21 februari 2012 / 17:42

    Leuk om te lezen! Ik heb de laatste tijd eigenlijk helemaal niks opgemaakt!

    Leuke blog heb je! Ik ga je volgen!

    x

  2. 26 februari 2012 / 17:40

    leuk om te zien, ik heb een mini biosilk staan die ik ook wil opmaken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *