Opgemaakt #31

IMG_1573

In mei plaatste ik voor het laatst een opgemaakt artikel, dus het leek me wel weer eens goed om mijn mandje met opgemaakte producten aan jullie te laten zien! Zo krijgen jullie een indruk van welke producten ik graag gebruik. 

Als eerste maakte ik een flesje parfum op. Bel de krant! Dat gebeurt namelijk echt zelden. Ik heb zoveel parfum op mijn plankje staan, dat er bijna nooit een flesje opgaat. Maar nu wel: CK One Shock Street Edition, waar ik in januari 2013 een artikel over schreef. Dat betekent dat ik ongeveer 3,5 jaar heb gedaan om dit flesje leeg te spuiten. Ik vond het een erg lekkere geur en dat komt omdat er mandarijn, muskus en sandelhout in het parfum is verwerkt. Ik merk dat deze noten vaker terugkomen in parfums die ik in mijn bezit heb! Jammer dat ‘ie op is, maar zo is er weer meer plek op mijn plank, haha!

IMG_1568

Ik maakte twee mascara’s op: Catrice Glam Doll Volume Mascara en een mascara van Giordani Gold. Over die van Catrice ben ik niet zo te spreken (het was een uitprobeersel), maar die van Giordani Gold vond ik super fijn!

IMG_1571

Wie mij kent, weet dat ik nooit de deur uitga zonder mijn Face Cream van Neutral. Ik smeer mijn gezicht meerdere keren per dag in met deze crème, want mijn huid is ontzettend droog. En deze werkt heel fijn voor mijn huid, dus dat is prima! Verder maakte ik ook een flesje oogmake-up remover op van The Body Shop. Dit blijft mijn favoriet en ik koop hem ook steeds opnieuw.

IMG_1575

Samen met mijn zusje maakte ik de super foodies shampoo op van oolaboo. Deze shampoo geeft mijn haar iet wat van volume en dat is echt benoemenswaardig, want dat gebeurt niet zo gauw met mijn haar. Verder maakte ik ook nog de Shower Satin Ylang Ylang van Therme op. Wat een heerlijke geur!

IMG_1576

En deodorant kan natuurlijk ook niet ontbreken in dit lijstje. Ik stapte afgelopen maand af van mijn Dove deodorant, maar ik wist niet hoe snel ik weer terug moest grijpen naar mijn vertrouwde Dove. Fa is niet mijn ding! Ik vond de geur niet lekker, véél te bloemig! Daar hou ik niet van. Geef mij maar de komkommer deodorant van Dove. Heerlijk!

Welke producten heb jij de laatste tijd opgemaakt? 

Liefs van Tedje

Volg:
Delen:

12 Reacties

 1. 5 augustus 2016 / 07:10

  Ik heb de laatste tijd wat deo’s opgemaakt, Garnier micellair reinigingswater en mijn compact poeder van Catrice is zo goed als op.

 2. 5 augustus 2016 / 08:13

  Mooie producten heb je opgemaakt. Ik was juist erg benieuwd naar de mascara van Catrice, omdat ik heel veel positieve reviews heb gelezen.

 3. 5 augustus 2016 / 08:23

  Altijd leuk om te zien :) Ik heb van de week een hele rits op de foto gezet, ik had alles opgespaard haha…

 4. Henrieke
  5 augustus 2016 / 08:35

  Die komkommer deodorant wil ik ook weleens gaan proberen. :-)

 5. 5 augustus 2016 / 10:11

  Ik gebruik zelf het liefst de cleansing butter uit de camomille lijn van de body shop. Die werkt zooo goed

 6. 5 augustus 2016 / 13:09

  dat is toch aardig wat :D ik lijk zelf maar niet door mijn producten heen te komen XD

 7. 5 augustus 2016 / 17:09

  Die Calvin Klein fles is zo mooi! Ik zou m alleen al voor de fles kopen haha! Leuk om te lezen welke producten je allemaal (hebt) gebruikt!

 8. 5 augustus 2016 / 19:46

  Wat veel opgemaakte producten, leuk om te zien!

 9. 12 augustus 2016 / 18:55

  Ik vind opgemaakt artikels altijd heel erg leuk om te lezen, en deze dus ook!

 10. Carolien
  22 september 2016 / 23:55

  Ik ben helemaal weg van de producten van Rituals. Helaas zojuist het laatste doucheschuim opgemaakt. Morgen maar gelijk een nieuwe bus in de winkel halen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *