Opgemaakt #33

Een leuke manier om te zien welke producten nu écht favoriet bij iemand zijn, is om te kijken naar de opgemaakte producten. Deze rubriek is een hele tijd weg geweest op mijn blog, maar hij is weer terug! 

Mijn favoriete shampoo is die van Neutral. Ik gebruik al jaren niks anders meer! Heel fijn voor mijn gevoelige eczeem hoofdhuid en ik ben bang dat als ik iets anders probeer, mijn hoofdhuid er niet goed op reageert. Puur een gevalletje never change a winning team! Ook Dove kan niet in dit rijtje ontbreken, want dit is al zo lang ik me kan herinneren ‘mijn’ deodorantmerk. Het begon allemaal bij de komkommervariant, maar door mijn blog heb ik een heleboel andere versies al mogen testen. Deze Limited Edition Winter Care deodorant is ook een echte aanrader!

Ik maakte een doucheproduct van Rituals op. Dit keer geen foam, maar een olie! Lekker voor mijn droge huid en de geur Sakura Spring is ook echt heerlijk. Een dikke aanrader! Verder kan ik weer beginnen aan een nieuw flesje van mijn favoriete make-up remover: de Camomile waterproof eye & lip make-up remover van The Body Shop. Ook al jaren favoriet en het is een van de weinige make-up removers die ik op mijn (ezeem)ogen kan verdragen. Een ander product van The Body Shop dat ik heb opgemaakt is de Shea body butter. Als ik moest kiezen, dan is shea toch wel mijn favoriete geurlijn van The Body Shop! Deze mini verpakkingen van 50ml vind ik ideaal! Zo’n grote krijg je bijna niet opgesmeerd en zo kun je eens wat nieuwe geuren proberen. En handig voor op reis!

Als laatste heb ik vier make-up producten opgemaakt. Mijn favoriete oogschaduwbasis, namelijk die van Urban Decay. Ik heb er een heleboel geprobeerd, maar dit blijft gewoon de allerbeste. Ook maakte ik een Master Precise eyeliner van Maybelline op, ook een favoriet. Ik koop eigenlijk altijd deze variant! Daarnaast twee mascara’s: de Clinique lash power mascara in 01 Black onyx. Oef, wat een fijne mascara! Deze zat in de adventskalender, een super leuke manier om kennis te maken met deze mascara. Ik vond hem heel fijn! Daarnaast maakte ik nog de Volume Shake mascara van Rimmel op. Hij deed prima zijn werk en vooral in combinatie met die van Clinique vond ik hem erg fijn.

Welke producten koop jij altijd opnieuw? 

Liefs,
Tedje

Sommige producten in dit artikel heb ik ontvangen van een merk of bedrijf. 

Volg:
Delen:

4 Reacties

 1. 16 maart 2018 / 09:36

  Ik gebruik ook heel graag de oogschaduwbasis van UD! Wel gebruik ik altijd de kleur Eden, die heeft een tintje waardoor het ook meteen je ooglid egaliseert, echt perfect.

  • Tedje
   Auteur
   16 maart 2018 / 10:29

   Ja, die wil ik de volgende keer wel eens proberen! :-)

 2. 16 maart 2018 / 10:40

  Oeh, de Eyeshadow Primer Potion is inderdaad echt geweldig! En de doucheolie van Rituals is zo lekker zacht! Ik heb die uit de Ayurveda-lijn in de douche staan. :-)

 3. 16 maart 2018 / 12:03

  Leuk om te zien wat voor producten je gebruikt. Ik heb ook last van eczeem dus misschien is Neutral voor mij ook wel een goede tip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *