OPI Breakfast at Tiffany’s collectie

opi-tiffany

YAY! Nieuwe nagellakjes van OPI maken mij altijd erg blij. Dit keer ontving ik de OPI kerstcollectie: Breakfast at Tiffany’s. De collectie zit vol met roodtinten en glitters, maar ook de bekende Tiffanyblauwe kleur. 

img_2092

De collectie bestaat uit 12 kleurtjes, en ik mag er 7 aan jullie laten zien! Dit zijn ze van links naar rechts: Five-and-Ten – Breakfast at Tiffany’s – Apartment for two – Meet my “Decorator” – Black Dress Not Optional – I Believe in Manicures – Champagne for Breakfast.

img_2125

Breakfast at Tiffany’s

Breakfast At Tiffany’s is een matte nagellak met zilveren glittertjes. Bij mij had ‘ie drie laagjes nodig om helemaal te dekken, maar het eindresultaat is echt heel erg mooi! Fijn als je niet zo bent van opvallende glitters of donkere nagellak. En deze kleur is in de zomer ook erg mooi!

img_2128

I Believe in Manicures

Daar is ‘ie dan, de welbekende Tiffanyblauwe kleur. Een felle babyblauwe kleur die in twee laagjes dekt. Niet perse een kleurtje dat ik nu zou dragen, maar voor de lente en zomer is ‘ie weer erg mooi!

img_2130

Black Dress Not Optional

Black Dress Not Optional is een zwarte metallic lak die in twee laagjes dekt. Ik vind hem echt heel erg mooi!

img_2133

Champagne for Breakfast

Deze glitterlak is prachtig om over een andere nagellak te gebruiken! Ik heb hem nu over Black Dress Not Optional gelakt, wat een super mooi effect geeft.

img_2135

Five-and-Ten

Op zoek naar een champagne-achtige glitterende nagellak voor de feestdagen? Stop met zoeken, want dit is hem! Het heeft wel drie of vier laagjes nodig voordat hij dekt, maar dan heb je ook wel wat. Ik vind hem erg mooi!

img_2140

Apartment for Two

Niet perse een kleurtje voor in de winter, maar mooi is ‘ie wel! De perfecte fuchsiaroze kleur die in twee laagjes dekt. Hij is niet heel bijzonder, maar als je zo’n kleur nog niet hebt, is hij mooi!

img_2143

Meet my “Decorator”

Op zoek naar een rode nagellak die van je nagels af knalt? Meet my “Decorator” is je kandidaat! De lak neigt een beetje naar het oranje, wat hem erg bijzonder maakt. Mooi!

OPI nagellak blijft bij mij altijd een week tot anderhalve week perfect op mijn nagels zitten. Daarom hou ik zo van de nagellak van OPI! Let op: hoe lang een lak op je nagels blijft zitten, hangt af van de sterkte van je nagels. Ik heb vrij sterke nagels, maar als je broze en slappe nagels hebt, blijft nagellak over het algemeen minder lang zitten.

Ik vind niet alle lakken even kerst- en winterachtig, maar apart zijn het zeker allemaal mooie kleuren. De full size 15ml lakken kosten €14,95 per stuk en er is ook een mini-setje met daarin vier 3,75ml lakjes voor €22,95.

Welke nagellak vind jij het mooist? 

Liefs van Tedje

Deze producten heb ik ontvangen ter review. 

Volg:
Delen:

9 Reacties

 1. 16 november 2016 / 10:19

  Ik vind het echt een prachtige collectie met veelzijdige kleuren! Ik kan niet kiezen welke mijn favoriet is, hihi.

  • Tedje
   Auteur
   16 november 2016 / 23:30

   Jaa, daar word je toch vrolijk van? Ik wel in ieder geval!

 2. 16 november 2016 / 15:57

  FIVE-AND-TEN is echt fantastisch, wat een mooie tint! Een heerlijke collectie om blij van te worden en die namen zijn wederom briljant :)

  • Tedje
   Auteur
   16 november 2016 / 23:31

   Die namen van OPI zijn altijd zo leuk inderdaad! Daar word ik altijd heel erg blij van :-)

 3. Jeanne
  16 november 2016 / 20:10

  Champagne. Die is mooi

 4. 16 november 2016 / 21:08

  Mooie kleurtjes allemaal! Hoelang blijven de lakjes ongeveer zitten bij jou? 😇

  • Tedje
   Auteur
   16 november 2016 / 23:32

   Wauw, dat heb ik inderdaad helemaal niet in mijn blogpost vermeld. Wat stom! Ik ga het meteen even toevoegen. Op mijn nagels blijft nagellak best wel lang zitten, langer dan bij de gemiddelde meiden (wat ik om me heen hoor dan). Deze nagellak blijft zeker wel een week tot anderhalve week goed op mijn nagels zitten en daarna moet ik het er wel afhalen! Maar hoe lang een lak blijft zitten, hangt heel erg af van de sterkte van je eigen nagels! Ik heb vrij stevige en sterke nagels, vandaar dat het ook zo lang blijft zitten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *