OPI Coca-Cola collectie 2015

 photo IMG_8127.jpg

Coca-Cola viert dit jaar de honderdste verjaardag van het iconische glazen flesje. Daarom heeft OPI speciaal de Coca-Cola Collection gemaakt. Vandaag laat ik jullie twee van de drie nagellakjes uit de collectie zien! 

 photo IMG_8131.jpg

 photo IMG_8155.jpg

Geen Ferarri-rood, maar Coca-Cola rood natuurlijk! Deze tint mag in deze collectie niet ontbreken. Op zoek naar de perfecte rode nagellak? Stop met zoeken, want dit is hem: Coca-Cola Red. Hij dekt in twee laagjes.

 photo IMG_8151.jpg

Huh, waarom een groene nagellak in deze collectie zul je je afvragen. Maar dat is makkelijk uit te leggen: Visions of Georgia Green is geïnspireerd op de groene glazen Coca-Cola fles. Het is een groene kleur met mini flakies erin die naar een zilveren/lichtroze kleur lijken te veranderen. Bijzonder! Op bovenstaande foto draag ik drie laagjes en voor mijn gevoel is hij nog steeds niet helemaal dekkend. Jammer! Maar het is op zich niet storend dat hij niet volledig dekt.

De andere nagellak is zilver en heet Centennial Celebration. Deze heb ik helaas niet om aan jullie te laten zien. En hoe zit het met de houdbaarheid van de nagellak? Die is natuurlijk hartstikke goed. Ik draag de rode nagellak nu een aantal dagen en die zit er nog perfect op! Maar dat is wel algemeen bekend bij de nagellak van OPI. Wat mij betreft een van de beste nagellakken die er zijn!

 photo IMG_8128.jpg

Deze collectie is Limited Edition en ik weet niet of ze al uitverkocht zijn. Misschien heb je nog geluk en kun je hem ergens bemachtigen of online bestellen! De nagellakjes (15ml) kosten €14,95 per stuk.

Wat vind jij van de OPI Coca-Cola Collection 2015? 

Liefs van Tedje

ps. Ja, voor de oplettende kijkers: dat zijn inderdaad flesjes met mijn naam erop! :)

Deze producten heb ik ontvangen ter review

Volg:
Delen:

8 Reacties

  1. 18 augustus 2015 / 07:55

    Toffe..vooral die groene kleur vind ik juist erg leuk!

  2. 18 augustus 2015 / 09:01

    Wat gaaf zeg! Vooral die groene is cool!

  3. 18 augustus 2015 / 09:12

    Jammer dat die groen niet dekt, hij klinkt verder namelijk wel mooi! En die rode… So much perfection. Leuke collectie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *