OPI Fiji collectie | voorjaar 2017

opi-fiji-1

Het is nog volop winter, maar langzamerhand worden alle voorjaarscollecties weer uitgebracht. Zo ook die van nagellakmerk OPI en ik kan je alvast verklappen: daar word ik heel vrolijk van! De collectie van het voorjaar heet OPI Fiji en heeft 12 vrolijke kleuren. Ik mag er een aantal aan jullie laten zien! 

De collectie is geïnspireerd op de Fiji-eilanden en dat zie je goed terug aan alle vrolijke kleuren. De collectie is verkrijgbaar in gewone nagellak, Infinite Shine en GelColor.

opi-fiji-1

Naast de zes kleuren uit de Fiji collectie die ik mocht ontvangen, zaten er ook nog een base- en een topcoat bij. De Infinite Shine Primer en de Infinite Shine Gloss. We willen er natuurlijk alles aan doen om de nagellak zo lang mogelijk te laten blijven zitten!

IMG_3360

Do You See What I Sea?

Dit is een blauwe lak met blauwe en paarse shimmers. Hierboven heb ik twee laagjes op, maar een derde laag is niet verkeerd. Dit kleurtje vind ik persoonlijk niet zo mooi, kan gebeuren!

IMG_3363

Getting Nadi On My Honeymoon

Ben je op zoek naar een perfecte babyroze tint? Stop met zoeken, dit is hem! Hij dekt in twee lagen en geeft een romig en glanzend effect. Mooi!

IMG_3375

No Tan Lines

Oeh, van deze kleur krijg ik zin in de zomer! Deze tint staat denk ik vooral mooi als mijn handen iets bruiner zijn. Een typisch zomers kleurtje en ook erg leuk voor op de tenen! Op de foto heb ik twee laagjes op.

IMG_3383

I Can Never Hut Up

Dit is een grijze lak met een groene shimmer, super bijzonder. Het eerste laagje was erg waterig, maar zodra het tweede laagje erop gaat, zorgt het voor een mooie dekking. Niet echt een zomerse tint (ik draag hem nu op mijn nagels), maar wel mooi!

IMG_3411

Suzi Without a Paddle

Dit is ook weer de perfecte babyblauwe tint! Dekt in drie dunne laagjes en geeft ook dat heerlijke zomerse gevoel. Kan niet wachten om deze kleur vaker te gaan dragen!

IMG_3416

Living on the Bula-vard!

Oef, wat een mooie roodtint is dit! De lak heeft een vleugje koraal en dat maakt hem net wat meer bijzonder. Dekt in twee lagen en kun je het hele jaar door dragen.

Ik ben weer erg te spreken over deze collectie, wat een mooie exemplaren zitten ertussen! Verder in de collectie zitten de volgende kleuren: Coconuts over OPI (bruine nude tint), Polly Want a Lacuer (lavendel), Two-timing the Zones (girly pink), Exotic Birds Do Not Tweet (Tweety geel), Super Trop-i-cal-i-fiji-istic (koningsblauw), Is That a Spear In Your Pocket? (turqoise).

opi-fiji

De OPI Fiji nagellakjes zijn verkrijgbaar in Infinite Shine (€ 18,95 voor 15ml), Nail Laquer (€ 14,95 voor 15ml) en GelColor bij salons. De collectie is vanaf 15 februari verkrijgbaar.

Wat is jouw favoriete kleur? 

Liefs,
Tedje

Dit artikel bevat producten dat ik heb gekregen van een merk/bedrijf. 

Volg:
Delen:

12 Reacties

 1. 25 januari 2017 / 12:58

  De roze kleur vind ik het mooiste! Ik vind het wel jammer dat ze zo ‘streperig’ dekken.

  • Tedje
   Auteur
   25 januari 2017 / 13:15

   Niet allemaal hoor! En misschien heeft dat ook te maken met mijn lak skills hahaha ;-)

 2. 25 januari 2017 / 13:32

  Wat een prachtige collectie! Ik kan niet wachten tot ze verkrijgbaar zijn zodat ik ze ook kan gaan swatchen! Ik vind vooral de pastel kleuren erg mooi voor het voorjaar. <3

 3. 25 januari 2017 / 15:59

  Hele leuke collectie! No tan lines is van deze wel mijn favoriet, super zomers :)

 4. 25 januari 2017 / 16:34

  Ik vind er mooie kleurtjes tussen zitten

 5. 25 januari 2017 / 17:09

  Die oranje kleur is gaaf, weer eens wat anders! En de babyblauwe vind ik erg mooi. De namen vind ik ook origineel :)
  Trouwens even een compliment voor je foto’s, ik vind die altijd zo mooi gestyled/zo’n mooie sfeer hebben bij dit soort artikelen!

  • Tedje
   Auteur
   26 januari 2017 / 10:51

   Ja, is zeker weer eens wat anders inderdaad! Dat vond ik ook zo leuk :-)

  • Tedje
   Auteur
   26 januari 2017 / 16:11

   Ah, wat een lief compliment Linda. Dat waardeer ik echt heel erg!!

 6. 25 januari 2017 / 21:30

  Wat een geweldige kleuren!! Getting Nadi on my Honeymoon is mijn persoonlijke favoriet.

 7. 26 januari 2017 / 13:55

  Hmm, zijn allemaal niet echt mijn kleurtjes, maar Suzi with a Paddle vind ik het mooiste :) Mooie foto’s!

  xx Alex

 8. 27 januari 2017 / 22:08

  Mooie kleurtjes! Vooral Suzi with a paddle vind ik tof! Je foto’s vind ik trouwens ook erg mooi!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *