OPI Grease mini nail lacquers

De film Grease is precies 40 jaar geleden in première gegaan en dat wordt gevierd met een limited edition collectie van OPI van 12 kleuren geïnspireerd op de liefdesperikelen van de Pink Ladies en de stoere T-Birds. Ik laat vandaag aan jullie de OPI Grease mini nail lacquers zien! 

OPI is mijn favoriete nagellakmerk. By far. Maar dat wisten jullie al als jullie mijn blog volgen. De kleurtjes zijn geweldig en de nagellak blijft (met een goede base- en topcoat) bij mij zo 2 weken zitten. En dan hebben we het niet over gellac.

De minipack van de Grease-collectie bevat vier kleuren (van links naar rechts):

 • Pink Ladies Rule the School
 • You’re the Shade That I Want
 • Don’t Cry Over Spilled Milkshakes
 • Was It All Just a Dream?

De namen zijn wederom weer ge-wel-dig bedacht. Love it!

Pink Ladies Rule the School – een geweldige roze kleur die iedereen eigenlijk in haar nagellakverzameling moet hebben. Altijd goed! Dekt in twee laagjes.

You’re the Shade That I Want – As we speak draag ik deze nu op mijn nagels! Op de foto komt ‘ie niet helemaal lekker tot zijn recht. Het is een paars/roze kleur (meer richting het paars dan het roze). Dekt eigenlijk al in één laagje, maar voor de mooie finish heb ik twee laagjes gebruikt. Ook mooi op je teennagels!

Don’t Cry Over Spilled Milkshakes – Een witte lak die niet zo heel fijn aanbrengt! Gevoelig voor strepen, dus nauwkeurig lakken. Die gekke streep die je ziet op mijn wijsvinger is een rare hobbel in mijn nagel, die zie je extra goed met dat wit. Dit lakje is dekkend in drie lagen.

Was It All Just a Dream? – Een Tiffany-blauw/groene kleur, deze is perfect voor de lente en de zomer als je eens wat anders op je nagels wil. I like it! Dekt in twee laagjes.

Mini pack nagellak 4 x 3,75ml: € 19,95

Welke kleur uit de minipack vind jij het mooist? 

Liefs,
Tedje

Deze producten heb ik ontvangen van een bedrijf/merk. 

Volg:
Delen:

4 Reacties

 1. 21 mei 2018 / 12:11

  Zo schattig! Het mint kleurtje is mijn favoriet.

 2. 21 mei 2018 / 13:50

  Zo schattig dit setje! Ik heb hem zelf ook en ben er heel blij mee. :)

 3. 24 mei 2018 / 21:28

  Ik ben gek op Grease! Vooral die Pink Ladies-roze en die Tiffany-blauwe zijn erg mooi :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *