OPI Iceland Collection – Fall/Winter 2017

opi-iceland-1

OPI is een van mijn favoriete nagellakmerken en ik kijk dan ook ieder seizoen weer enorm uit naar de nieuwe collectie. De collectie voor de herfst en winter van 2017 is de OPI Iceland Collection. En ik kan jullie alvast verklappen: hij is weer héél mooi. Deze kleurtjes wil je allemaal! 

De collectie bestaat uit 12 kleurtjes en ik mocht ze allemaal testen! Het kleurenpalet is geïnspireerd door het weidse landschap van vulkanen, geisers, hete bronnen, lavavelden en gletsjers: het ruige landschap van IJsland. In deze collectie zie je veel blauwtinten voorbij komen (vanwege het water, de hete bronnen en de ijsbergen), maar de ondergaande zon zorgt voor een prisma aan kleurschakeringen, zoals kleiachtig oranje, wijnrood en schemerig violet.

opi-iceland-2

Van links naar rechts: This Isn’t Greenland – Icelanded a Bottle of OPI – I’ll Have a Gin & Tectonic – Aurora Berry-alis – One Heckla of a Color! – Reykjavik Has All the Hot Spots.

opi-iceland-3

Van links naar rechts: Check Out the Old Geysirs – Less is Norse – Turn On the Northern Lights! – Suzi & the Artic Fox – Krona-logical Order – That’s What Friends are Thor.

Complimenten weer voor de namen, wat zijn die altijd leuk! Laten we een kijkje nemen naar de swatches.

opi-iceland-4

This Isn’t Greenland

We beginnen maar meteen bij de kleur die me het minst aanspreekt: This Isn’t Greenland. Op de een of andere manier flatteert het niet heel erg bij mijn huidskleur. De nagellak dekt in twee laagjes.

opi-iceland-5

Icelanded a Bottle of OPI

Hallo, perfecte nudetint! Ik draag op bovenstaande foto twee laagjes, maar een derde laagje is niet verkeerd. Ik vind deze prachtig! Een perfecte kleur als je niet van opvallende nagellak houdt.

opi-iceland-6

I’ll Have a Gin & Tectonic

Een prachtige zalmroze kleur die ik deze zomer stiekem al veel ga dragen! Misschien eerder dan in de herfst en winter. Een hele bijzondere kleur, deze had ik nog niet in mijn stash denk ik (en dat is vrij onmogelijk, want ik heb echt héél veel nagellak).

opi-iceland-7

Aurora Berry-alis

De knalkleur van deze collectie en ik vind hem geweldig! As we speak draag ik deze nu op mijn nagels. Het is een oudroze tint, maar dan een stuk donkerder. Perfect om het hele jaar door te dragen, wat mij betreft een geweldige investering!

opi-iceland-8

One Heckla of a Color!

Dit is een warme paarse tint, and I kind of like it! Ik weet niet of ik deze kleur snel zal dragen, maar waarom ook niet eigenlijk? Hij is erg mooi!

opi-iceland-9

Reykjavik Has All the Hot Spots

Deze nagellak is anders dan alle andere uit deze collectie. Hij heeft een ander design qua flesje (ik vraag me af waarom) en hij heeft ook een totaal andere finish dan de rest. Je moet houden van de metallic glans, maar als je dat wel kan waarderen, is dit een prachtig lakje!

opi-iceland-10

Check Out the Old Geysirs

Mijn favoriete blauwe kleur uit deze collectie! De finish is niet zoals bij de andere lakjes, maar hij is net even wat meer bijzonder met kleine shimmertjes. Heel mooi! Hij dekt in twee laagjes.

opi-iceland-11

Less is Norse

Ik kan niet wachten totdat ik deze kleur kan gaan dragen op mijn nagels komende herfst en winter! Wat is ‘ie mooi! Een mooie donkerblauwe kleur, love it!

opi-iceland-12

Turn On the Northern Lights!

Deze lak is iets wateriger en dat zie je ook wel terug op mijn nagels. Jammer! Het is wel een hele mooie kleur. Lekker fel en springt echt in het oog.

opi-iceland-13

Suzi & the Artic Fox

Een donkergrijze nagellak, bijna tegen het zwarte aan. Ik vind hem prachtig! Deze gaat sowieso vaker op mijn nagels komende herfst en winter. Kijk ook hoe mooi hij dekt na twee laagjes!

opi-iceland-14

Krona-logical Order

Een taupe/grijs/bruine kleur, ook deze is zo mooi! In het echt is hij iets warmer en bruiner dan op de foto, moeilijk vast te leggen.

opi-iceland-15

That’s What Friends are Thor

Deze warme bruine kleur is perfect voor de herfst en winter!

De kwastjes van OPI zijn zoals altijd perfect. Ook droogt de nagellak snel en blijft zeker 1,5 week goed op je nagels zitten. Tsja, wat kan ik er nog meer over zeggen? Ik ben fan van OPI en deze collectie is weer prachtig! Een heleboel bijzondere kleuren die je niet zo vaak ziet, ik ben om!

De nagellakken uit de OPI Iceland Collection bevatten 15ml per fllesje en kosten €14,95 per stuk. Verkrijgbaar vanaf 22 augustus.

Welke kleur vind jij het mooist?

Liefs,
Tedje

Deze producten heb ik ontvangen ter review. 

Volg:
Delen:

16 Reacties

 1. 22 augustus 2017 / 06:50

  Ik vind de bruine en rode tinten het mooist, maar Less is Norse is ook prachtig. <3

 2. 22 augustus 2017 / 08:11

  Ik vind vooral de eerste drie kleurtjes die je swatchte erg mooi!

 3. 22 augustus 2017 / 11:54

  Ze zijn zo mooi! <3
  This Isn’t Greenland is mijn favoriet!

 4. 22 augustus 2017 / 14:28

  Ik moet even wennen weer aan de donkere kleuren maar er zitten mooie tussen

  • Tedje
   Auteur
   24 augustus 2017 / 08:41

   Haha, ja dat is inderdaad weer even wennen na al die leuke en vrolijke tinten van afgelopen zomer!

 5. Joyce
  23 augustus 2017 / 07:37

  Hebben! :) wat ik me wel altijd afvraag… Hoe houd jij je nagels “gezond” met vaak nagellak en dus ook nagellakremover. Ik merk namelijk als ik twee keer nagelak op heb gehad, ze altijd ff “rust” moet geven ofzo?

  • Tedje
   Auteur
   24 augustus 2017 / 08:41

   Hi Joyce, goede vraag. Ik draag altijd nagellak en het komt zelden voor dat ik mijn nagels niet heb voorzien van een laagje nagellak. Mijn nagels zijn best wel sterk en ik heb het idee dat dat komt doordat ik altijd nagellak draag. Vroeger had ik broze nagels waar ik de laagjes zo vanaf kon trekken, maar dat kan nu niet meer, omdat ik natuurlijk nagellak op heb. Ik gebruik nagellakremover van Essence (die vind ik super fijn!) en ik gebruik altijd een basecoat. Die van OPI, KIKO of Sally Hansen vind ik het fijnst. Tussendoor wil ik mijn nagels nog wel eens verzorgen met een speciale nagelolie (bijvoorbeeld die van Sally Hansen of OPI), maar dat doe ik eigenlijk te weinig. Ik hoop dat je iets hebt aan mijn tips!

 6. 23 augustus 2017 / 09:57

  Gotta love OPI! Al die blauwtinten én Reykjavik has all the hot spots <3 Zo mooi!

  • Tedje
   Auteur
   24 augustus 2017 / 08:37

   Same! OPI is en blijft een van mijn favoriete nagellakmerken. Mooi he?

 7. 23 augustus 2017 / 15:15

  Mooie kleurtjes! Krijg toch stiekem een kleine beetje zin in de herfst! Ik vind SUZI & THE ARTIC FOX geweldig!

  • Tedje
   Auteur
   24 augustus 2017 / 08:37

   Haha, ik ook Jorinde! Die zijn inderdaad prachtig, goede keuze!

 8. 23 augustus 2017 / 17:07

  Wat een mooie kleurtjes allemaal, echt een fijne herfstachtige collectie als ik het zo zie :)

  • Tedje
   Auteur
   24 augustus 2017 / 08:36

   Je zou bijna zin in de herfst en winter krijgen, haha! Nee, eerst nog eventjes genieten van de zomer hoor! Maar eerlijk is eerlijk: ik kan niet wachten tot ik weer wat donkere kleuren op mijn nagels kan dragen! :-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *