OPI Lisbon collectie

opi lisbon

YES! De nieuwe voorjaarscollectie van OPI is een feit: OPI Lisbon. Een collectie vol met vrolijke kleuren die me direct terugbrengen naar Lissabon waar ik vorig jaar ben geweest. 

IMG_0092

OPI Sun, Sea and Sand in my pants

Dit is de kleur die me direct het meest doet denken aan Lissabon. De gele trammetjes, de gele huisjes, de gele mozaïek tegen de muur. Deze kleur ademt Lissabon! Dit is geen hele toegankelijke kleur, het moet je echt staan, maar mocht je willen opvallen dan ben je bij deze kleur aan het juiste adres. Ik denk dat ‘ie vooral erg mooi staat bij gebruinde handen.

IMG_0082

OPI Closer Than You Might Belém

Nog zo’n typische kleur die me aan Lissabon doet denken. Belém is de historische wijk in Lissabon waar ook de Torre de Belém staat, de plek waar de ontdekkingsreizen begonnen vanuit Lissabon. Deze kleur nagellak vind ik trouwens ook erg mooi!

IMG_0077

OPI Suzi Chases Portu-geese

Ben je op zoek naar een off white kleur? Dan ben je bij dit lakje aan het goede adres. Ik draag eigenlijk bijna nooit witte nagellak (ben dan altijd bang voor het Tipp-ex effect), maar omdat deze niet helemaal spierwit is, kan het best! Zoals je ziet lakt hij niet helemaal egaal en laat hij wat strepen achter. En let niet op mijn middelvinger en wijsvinger die aan elkaar waren geplakt tijdens het fotograferen, oeps!

IMG_0095

OPI Lisbon Wants Moor OPI

Deze lakt fijner dan Suzi Chases Portu-geese! Kijk hoe mooi hij dekt in twee laagjes. Het is een hele lichtroze tint met een vleugje grijs. Erg mooi!

IMG_0118

OPI Tile Art to Warm Your Heart

Zoals ik al zei: de gebouwen in Lissabon zijn vaak bedekt met tegeltjes en dat ziet er zó leuk uit! Deze blauwe kleur is geïnspireerd op die tegeltjes en ik moet zeggen: dat is goed gelukt! Dit blauwe nagellakje knalt lekker van je nagels af. Dekt in twee laagjes.

IMG_0123

OPI Now Museum, Now you don’t

Dit vind ik een beetje een vreemde eend in de bijt! Het lijkt net een verdwaald lakje uit de kerstcollectie! Desondanks is het een hele mooie kleur die in twee laagjes dekt en mooi glanst.

IMG_0142

OPI Made it to the seventh hill!

Deze bronskleurige tint is je ding, of totaal niet. Ik vind hem helaas niet zo mooi staan bij mijn huidskleur, maar ik weet zeker dat hij bij heel veel mensen wel mooi staat. De lak glanst mooi en lakt ook niet streperig, wat best knap is voor zo’n soort nagellak!

IMG_0106

OPI You’ve got Nata on me

De namen van OPI zijn elke keer weer een groot feest. Leuk hoe ze ‘Nata’ van de bekende lekkernijen Pasteis de Nata hierin hebben verwerkt. Al zijn die geel en deze lak is mooi zalmroze. Ach, dat mag de pret niet drukken! Dit is echt de perfecte kleur voor het voorjaar!

IMG_0154

OPI Tagus in that selfie!

Een kleurtje dat er veel op lijkt is Tagus in That Selfie! Deze is iets meer roze dan de peachy variant, ook erg mooi! Dekt in twee laagjes.

IMG_0137

OPI We Seafood and Eat it

Deze koraalkleurige nagellak is een kleur die altijd goed is. Perfect om je nagellakverzameling mee uit te breiden dus!

IMG_0128

A Red-vival City

Een kleur die er veel op lijkt is A Red-vival City, maar deze is iets meer oranje. Deze lak dekt in twee laagjes.

IMG_0111

OPI No Turning Back From Pink Street

Helaas heb ik Pink Street zelf niet bezocht in Lissabon, maar google er maar eens naar. Geweldig! Deze kleur is dan ook een ode aan deze straat. Wat een geweldige kleur, dit is misschien wel mijn lievelings uit de hele collectie. Zo’n mooie glans, dekt in twee laagjes en die kleur!!

Wat een leuke collectie! Mijn favoriete kleuren – die je zeker ook even moet gaan checken – zijn No Turning Back From Pink Street, Lisbon Wants Moor OPI en You’ve Got Nata on me.

Over de kwaliteit van de nagellak van OPI ben ik altijd heel erg te spreken. Het is niet voor niets een van mijn favoriete nagellak! OPI blijft bij mij makkelijk 1,5 week op mijn nagels zitten zonder problemen. Ik gebruik dan altijd een basecoat van OPI of Kiko en een topcoat van OPI of Sally Hansen. Deze combinaties zijn echt top. Verder zijn de flesjes erg mooi (ze staan niet voor niets heel vaak op mijn flatlays!) en de kwastjes lakken erg fijn.

De prijzen
OPI Infinite Shine No-Light Gel Lacquers 15ml – €18,95
OPI Nagellakken 15ml – €14,95
Mini pack nagellak 4x 3.75ml – €19,95
Verkrijgbaar vanaf 16 februari.

Wat vind jij de mooiste kleur? 

Deze producten heb ik ontvangen ter review. 

 

 

Volg:
Delen:

12 Reacties

 1. 9 februari 2018 / 07:52

  Jaaaa weer een nieuwe collective van OPI! Love it!! <3 Ik vond Sun, Sea and Sand in my pants en Lisbon Wants Moor OPI al mooi, maar toen kwamen de andere kleuren nog haha. Normaal vind ik altijd maar een paar kleuren uit een collectie mooi, maar ik vind ze allemaal prachtig! Echt nailpolish heaven dit. <3

  • Tedje
   Auteur
   9 februari 2018 / 11:23

   Wat leuk om te horen, Eveline! Het zijn ook echt hele mooie kleurtjes allemaal!

 2. 9 februari 2018 / 08:39

  Sommige kleurtjes vind ik wel lekker lente achtig :)

 3. 9 februari 2018 / 09:33

  Hele mooie lakjes, lekker fris en kleurrijk! Eigenlijk draag ik niet heel veel van deze kleuren, behalve de wat lichtere tinten.

  • Tedje
   Auteur
   9 februari 2018 / 11:24

   Ja, ze zijn echt super leuk! En ook zo fijn dat ze zo lang blijven zitten!

 4. 9 februari 2018 / 12:12

  Ik vind de kleuren niet heel erg bijzonder, maar dat neemt niet weg dat het hoe dan ook erg mooie kleuren zijn! En van een heel erg fijn merk.

 5. 9 februari 2018 / 13:42

  Oooh wat een leuke kleurtjes! Lisbon Wants Moor OPI & Tagus in that selfie! zijn mijn favorieten!

 6. 11 februari 2018 / 19:08

  YOU’VE GOT NATA ON ME vindt ik erg leuk voor de lente!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *