OPI New Orleans collectie

IMG_0674

Hoera! OPI komt weer met een nieuwe collectie en daar word ik vrolijk van! De nieuwe collectie heet New Orleans en heeft twaalf tinten die je doen denken aan soulvolle blues, levendige flora en sierlijke architectuur. Vanaf 22 februari ligt de New Orleans collectie in de winkels, maar ik geef je alvast een preview van deze vijf mooie kleuren! 

IMG_0684IMG_0680

Van links naar rechts: Rich Girls & Po-Boys, Crawfishin’ for a Compliment, Spare Me a French Quarter, Take a Right on Bourbon en Suzi Nails New Orleans. Ik krijg weer helemaal zin in het mooie weer met deze vrolijke kleurtjes.

IMG_0731

Rich Girls & Po-Boys is een helder blauwe kleur met een creamy finish. Ik vind dit echt een heerlijk kleurtje en ik zal deze komende lente en zomer dan ook zeker veel gaan dragen!

IMG_0723

Crawfishin’ for a Compliment is de perfecte creamy oranje/koraal achtige kleur! Perfect voor als je handen (of voeten!) wat bruiner zijn, want dan komt deze kleur nóg meer tot zijn recht. Ik weet wel welk kleurtje er mee gaat in mijn koffer naar Tenerife in april….

IMG_0735

Spare Me a French Quarter is een framboosroze kleur die je het hele jaar door kunt dragen. As we speak draag ik hem op dit moment op mijn nagels!

IMG_0720

Take a Right on Bourbon is een metallic zilveren kleur, een echte eyecatcher! Let op, want hij kan een beetje streperig lakken. Extra secuur zijn dus met het aanbrengen!

IMG_0728

Suzi Nails New Orleans is de perfecte babyroze kleur voor je nagels. Hij dekt in twee lagen en ik vind hem echt té zoet!

IMG_0698

Ik ben een super fan van OPI nagellak, want bij mij blijft OPI altijd zo’n anderhalve week super goed op mijn nagels zitten in combinatie met mijn KIKO basecoat. Ook vind ik de lakjes altijd fijn lakken en glanzen de kleuren altijd zo mooi!

 

De complete OPI New Orleans collectie is verkrijgbaar vanaf 22 februari, bestaat uit twaalf kleuren nagellak van 15ml per flesje (€14,95 per stuk) en er is ook een miniset verkrijgbaar met vier kleuren in een flesje van 3,75ml voor €22,95.

Welk kleurtje uit de OPI New Orleans collectie vind jij het mooist?

Liefs van Tedje

Deze producten heb ik ontvangen ter review.

Volg:
Delen:

14 Reacties

 1. 16 februari 2016 / 06:18

  Het blauwe en gouden metallic lakje zijn niet zo mijn ding. De andere kleurtjes vind ik erg mooi :-).

 2. 16 februari 2016 / 09:12

  Ik vind het echt heel vrolijke kleurtjes! Mooie collectie :)

 3. 16 februari 2016 / 09:21

  Mooie kleurtjes! Ik vind die roze heel gaaf.

 4. 16 februari 2016 / 11:56

  Wat een toffe nieuwe kleurtjes zeg! Ik denk dat Take a Right on Bourbon en Suzi Nails New Orleans mijn favorieten zijn! Love OPI!

 5. 16 februari 2016 / 13:07

  Wat een prachtige lakjes zeg! Het peachy kleurtje is mijn favoriet. Ik krijg meteen zin in de Lente.

 6. 16 februari 2016 / 15:10

  Wat een prachtige lakjes! Ik vind vooral de roze kleurtjes mooi :-)

 7. Moeders
  16 februari 2016 / 21:23

  Yes, eindelijk weer lakjes !!!

 8. 17 februari 2016 / 07:27

  Ah die donkerroze is mooi zeg! Die kende ik dan nog niet :-). Mooie swatches <3

 9. 17 februari 2016 / 11:38

  Anderhalve week!? wow zo lang blijft nagellak bij mij no way gose zitten. Wat gebruik je dan als basecoat en topcoat? Ik vind Spare Me a French Quarter prachtig, wat een gaaf kleurtje!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *