OPI Soft Shades Pastels

opi-7

Ik hou van nagellak! Ik draag al jaren non stop nagellak op mijn nagels en ik kan het niet aanzien als mijn nagels niet zijn bedekt met een laagje lak. Soms heb ik even een haat-liefde-verhouding met nagellak, maar de liefde overwint altijd. Vandaag een review van de nieuwste nagellak van OPI: Soft Shades Pastels! 

De tijd van de donkere nagellak is nu echt voorbij. Laat die zomer en vrolijke kleurtjes maar komen! OPI brengt een nieuwe collectie uit: Soft Shades Pastels. Een lijn met daarin zes pasteltinten en ik ga ze aan je laten zien!

opi-5

De lakjes zijn heerlijk ‘pastellerig’ en perfect voor de lente en de zomer. Heel fijn als je niet zo van de knalkleurtjes bent! Van links naar rechts: It’s in the cloud – One chic chick – Stop it I’m blushing – I am what I amethyst – It’s a boy! – This cost me a mint. Hulde aan de namen weer, want dat maakt het toch wel extra leuk.

opi-3

opi-6

Over de verpakking van OPI heb ik niet veel te zeggen. Die is gewoon tijdloos en stijlvol! Ik gebruik ze erg graag om mijn Instagramfoto mee op te fleuren in ieder geval! Laten we naar de swatches gaan!

opi-13

OPI It’s in the cloud

Normaal houd ik niet zo van wit (behalve als ik écht bruin ben, dan is het prachtig), maar It’s in the cloud is een beetje off white en dat vind ik eigenlijk wel heel cool. Deze kleur dekt in twee laagjes.

opi-14

OPI One Chic Chick

Deze pastelgele nagellak van OPI lijkt mat te zijn op de foto, maar dat is ‘ie niet hoor. Ik draag eigenlijk nooit gele nagellak en nu weet ik weer waarom: het past niet zo mooi bij mijn huid vind ik. Als je een wat donkerdere huid hebt, is dit wel prachtig!

opi-15

OPI Stop it I’m blushing

Wat een lieve nude kleur is dit! Stop it I’m blushing past wel erg goed bij mijn huid en ik weet dan ook zeker dat ik dit lakje vaak ga dragen! Dekt in twee laagjes.

opi-18

OPI I am what I amethyst

Ik had wat moeite met het aanbrengen van deze kleur! Op de een of andere manier wilde hij niet dekken en liet hij strepen achter, zonde! Want de lila-achtige kleur vind ik wel erg mooi.

opi-19

OPI It’s a boy

Babyblauw is altijd goed. Mijn handen moeten nog iets bruiner worden en dan spat de kleur er echt vanaf, mooi! Ook deze lak dekt in twee laagjes.

opi-16

OPI This cost me a mint

Dit is een hele lichtgroene/mint kleur. Lief! Een perfecte kleur voor als je weer eens wat anders op je nagels wil. Deze lak dekt ook in twee laagjes.

De OPI Soft Shades Pastels collectie ligt al in de winkels en per flesje betaal je 14,95 euro. Mocht je nu meerdere kleurtjes willen, maar dan in een mini-setje, dat kan! Er is een mini-set verkrijgbaar met daarin It’s in the cloud, This cost me a mint, Stop it I’m blushing en It’s a boy (3.75ml per flesje) en voor deze set betaal je 22,95 euro. Leuk!

Wat is jouw favoriete kleur uit deze collectie? 

Liefs van Tedje

Deze producten heb ik opgestuurd gekregen van een bedrijf. 

Volg:
Delen:

11 Reacties

 1. 19 april 2016 / 07:18

  Wat een lieve lakjes, vooral de roze en de mintgroene vind ik tof.

 2. 19 april 2016 / 07:42

  Hmm, ik vind ze niet heel bijzonder. Alleen de laatste is wel leuk!

 3. 19 april 2016 / 08:49

  Hier word je toch verliefd op, ik word altijd blij van pastel kleuren!

 4. 19 april 2016 / 10:27

  Ik wil meer pastel nagellakjes als ik dit zie! Vooral die gele vind ik erg leuk, vooral voor een festival of zo :)

 5. 20 april 2016 / 15:28

  Mooie kleurtjes, vooral de lila en nude!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *