Oproep: testpanel Andrélon Verleidelijk Kort

 photo IMG_3043a.jpg

Andrélon heeft een spiksplinternieuwe lijn: de Verleidelijk Kort lijn. Drie producten speciaal voor dames met kort haar. Nu mag ik iets heel leuks doen in samenwerking met Andrélon. Vijf van jullie, mijn lezeressen, krijgen de kans om de producten van de Verleidelijk Kort lijn te testen! Heb jij een korte coupe? Kijk dan gauw hoe je mee kunt doen.

De Andrélon Verleidelijk kort lijn bestaat uit drie producten: een mousse, een shape paste en een shine wax.

Mousse
De verleidelijk Kort Mousse zorgt voor extra versteviging, accentueert een volume-effect en geeft een flexibele hold.

Shape Paste
De verleidelijk Kort Shaper Paste heeft een soepele textuur en kun je gebruiken om verschillende plukjes te accentueren. Het maakt je haar niet hard zodat je het elk moment weer opnieuw in model kan brengen. Ook geschikt voor een warrige, casual look.

Shine wax
De verleidelijk Kort Shine Wax zorgt voor een natuurlijke glanzende finish, extra versteviging en houdt pluisplukjes onder controle. Ook geschikt voor een gladde, sleek gestylde coupe.

Ik ben op zoek naar 5 dames die de Verleidelijk Kort lijn van Andrélon willen testen voor mijn site! Uiteindelijk zal ik een artikel maken met mijn eigen mening over de producten en de mening van 5 van mijn lezers! Heb jij een korte coupe en ben je altijd op zoek naar producten om je haar in model te brengen? Dan is dis dit je uitgelezen kans!

 photo IMG_3058a.jpg

Wat moet je doen om mee te doen met het testpanel? 
– Stuur een mailtje naar info[at]teddlicious.nl met als onderwerp: Testpanel Verleidelijk Kort
– Vertel waarom jij het leuk vindt om de Verleidelijk Kort producten te testen
– Stuur ook een foto mee van jouw kapsel

Stuur je mail vóór vrijdag 26 september 23.59u. In het weekend van 27 september zullen de 5 gekozen dames een mailtje van mij ontvangen met de vraag of  je je adres zo snel mogelijk naar mij wil mailen. Je krijgt het pakket dan thuis opgestuurd zodat je de producten lekker kunt gaan testen.

Wat moet je doen als je één van de testpersonen bent?
– Schrijf een korte review over de producten. Vertel bijvoorbeeld wat je vindt van de verpakkingen, van de structuur en de geur van de producten en natuurlijk: werkt het voor jou?
– Ik zou het erg leuk vinden als jij als testpersoon een foto mee zou sturen van je haar vóór gebruik van de Andrélon Verleidelijk Kort producten en een foto van het eindresultaat.
– Oh ja: het pakket dat je opgestuurd krijgt, mag je gewoon houden! :)
– In de mail die je van me krijgt, zal ook een datum staan wanneer je jouw stukje tekst + foto’s uiterlijk moet insturen.

Alvast heel veel succes en ik ben benieuwd naar jullie mailtjes! :)

Liefs van Tedje

Volg:
Delen:

5 Reacties

 1. 22 september 2014 / 14:05

  Ik zit nu in turkije maar ik zou heeeeel graag testen. Ik gebruik normaal kappersproducten ben dus heeeeel erg benieuwd . Heb geen mail ter beschikking

 2. Eveline
  22 september 2014 / 18:35

  Ik ben heel benieuwd naar deze producten. Meteen opgegeven voor het testpanel!

 3. 24 september 2014 / 21:18

  Leuk leuk, hier doe ik graaaag aan mee met m’n korte coupe! Ik ga je mailen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *