Oriflame Aimi Collection Fine Fragrance Mists

Oriflame Aimi Collection Fine Fragrance Mists

 photo IMG_4072a.jpg

In de zomer is het heerlijk om parfum te dragen, maar soms vind ik het wat te zwaar. De ideale oplossing daarvoor is bodymist. Dit is een middenweg van een parfum en een verfrissende lichaamsspray. Een body mist kun je over je gehele lichaam sprayen voor een subtiel, maar fris effect. Body mists lijken wel op parfum, maar zijn dus wat lichter en zitten vaak in grotere verpakkingen. Oriflame neemt je dit jaar mee op een Oosters avontuur…

 photo IMG_4075a.jpg

De verpakkingen van de Oriflame Aimi fragrance mists zien er ontzettend zomers uit. Laat die zomer maar komen hoor! Er zijn drie verschillende geuren: voor ieder wat wils denk ik. Omdat de bodymists wat lichter zijn dan parfums, moet je hem (als je de geur de hele dag wil ruiken) wel wat vaker per dag op sprayen.

 photo IMG_4074a.jpg

Links zie je Heavenly Blossom. Deze geur is gebaseerd op kersenbloesem, bloementhee en sandelhout. Dit is een hele frisse en bloemige geur die me doet denken aan een lekkere zonnecrème.

Whispering Breeze is een ‘groene’ geur op basis van geurnoten van jasmijnthee, wilde roos en witte houtsoorten. Ook dit is een hele frisse geur en je ruikt de houtsoorten overduidelijk, wat ik persoonlijk erg lekker vind.

Last, but not least is Mystic Caress aan de beurt. De heerlijke geurnoten van pioenrozen (mijn lievelingsbloemen!), karamelthee met een vleugje gember en agarhout. Dit is een geweldige geur voor een zwoele, zomerse avond. Dit is mijn favoriet!

 photo IMG_4069a.jpg

En wat dacht je van deze te gekke Exotic Flower Cooling Bag? Ja, dat lees je goed, een koeltasje! Je kunt hem natuurlijk ook gewoon als toilettas gebruiken. Ideaal om je zonnebrandproducten en make-up in te bewaren, of je houdt er je drankjes koel en zandvrij mee.

 photo IMG_4071a.jpg

De bag is ontworpen door de Zweedse fashion designer Valerie Afalo. Deze zwaluw als rits vind ik echt heel leuk en maakt het tasje helemaal af.

De fragrance mists kosten €14 per fles van 150ml, maar zijn nu in de aanbieding in de webshop van Oriflame voor €9,99 per stuk. Een prima prijsje vind ik! De coolingbag kost €13 euro.

Wat vind jij van de Fragrance Mists en de cooling bag? 

Liefs van Tedje

Volg:
Delen:

11 Reacties

 1. 6 juli 2013 / 11:20

  Ik kende bodymist nog niet. Maar leuk om te lezen en ga er zeker naar kijken. Mystic Caress lijkt me heerlijk. Fijn weekend!

 2. 8 juli 2013 / 02:27

  hmm oriflame en body mist.. NIEUW ben benieuwd. zelf ken k oriflame al heeel lang
  die tasjes… tja k weet het niet ma oriflame en tasjes. Dat model is overgens Wél fijn.

 3. Fred
  8 juli 2013 / 06:27

  Van de verpakkingen krijg je al een enorm zomergevoel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *