Oriflame Chocolate Dream

Oriflame Chocolate Dream

 photo IMG_6972a.jpg

Ik heb een haat-liefde verhouding met chocolade. Het is zó lekker, maar mijn lijf wordt er niet blij van. Oriflame heeft nu een handcrème, showergel en bubble bath uitgebracht met chocoladegeur, zonder de calorieën die erbij komen kijken. 

Ik moest meteen denken aan de Chocomania lijn die The Body Shop vorig jaar uitbracht. Dit was een Limited Edition lijn, maar die van Oriflame zit gewoon in het vaste assortiment. De lijn bestaat uit een handcrème (75ml), een showergel (200ml) en een bubble bath (300ml).

De verpakkingen zien eruit om op te eten. Chocoladekleurige flacons met lekkere chocolaatjes en cupcakes op de voorkant, yum! De roze letters vind ik ook geweldig. De producten ruiken behoorlijk sterk naar chocolade. Hier moet je echt van houden. Als je de Chocomania producten lekker vond, weet ik zeker dat je van deze producten zult houden.

 photo IMG_6976a.jpg

 photo IMG_6988a.jpg

Dit is de handcrème. Als je niet zo’n droge huid hebt, is dit een perfecte handcrème. Hij voedt namelijk niet heel erg, maar wel gewoon prima om zachte handen en verzorgende handen te krijgen. De cream trekt snel in. De Chocolate Dream Hand Cream vind ik té overheersend naar chocolade ruiken. De handcrème heeft een dop die je eraf moet draaien. Het had handiger geweest als de dop eraan vast zat! Ik raak doppen namelijk altijd kwijt.

 photo IMG_6977a.jpg

De Shower Gel heeft een mindere overheersende chocolade geur en dat maakt de geur meteen een stuk lekkerder. Deze douchegel is lekker vloeibaar en oranje van kleur. Als je een puff gebruikt, gaat de gel goed schuimen. Aan de Douche Gel zit wel een ‘flip dop’ zoals ik het maar even noem. Handig, want zo kan de dop niet vallen als je aan het douchen bent.

 photo IMG_6983a.jpg

 photo IMG_6989a.jpg

Bij de Bubble Bath is de chocolade geur weer wat sterker aanwezig dan bij de Shower Gel. De Bubble Bath zorgt voor lekker veel schuim in je bad. De flacon van de Bubble Bath heeft wederom een dop die je eraf moet draaien en niet vast zit. Wat mij betreft had het handiger geweest als er een vaste dop op zat.

 photo IMG_6987a.jpg

Zowel de Shower Gel als de Bubble Bath hebben deze oranje kleur. Dat verwacht je niet! Wel leuk, weer eens een keer wat anders.

Toen ik op de ingrediëntenlijst van de producten keek, werd ik toch wel even teleurgesteld. In het badschuim en de douchegel zit SLS en parfum. Als je huid hier gewoon tegen kan, zie ik geen probleem. Mensen met de droge huidjes zullen hier echter niet heel blij van worden.

Chocolate Dream Hand Cream (75ml): €7
Chocolate Dream Shower Gel (200ml): €5
Chocolate Dream Bubble Bath (300ml): €8

Voordelen
– Leuke en schattige verpakking
– De prijs is niet hoog
– Lekkere chocoladegeur (als je ook van Chocomania van The Body Shop houdt)
– Schuimt lekker

Nadelen
– De producten bevatten SLS en parfum
– Geen lekkere geur (als je niet van chocoladegeur houdt)

Liefs van Tedje

Volg:
Delen:

16 Reacties

 1. 31 oktober 2013 / 07:11

  De verpakkingen zien er ontzettend lief uit en de geur van chocolade? Jummie!!

 2. 31 oktober 2013 / 07:59

  Fijne review! De producten zijn niets voor mij denk ik, ik hou wel van chocolade maar niet als beauty product.

 3. 31 oktober 2013 / 08:49

  Helaas, ik heb een hekel aan chocoladegeur! Toch vind ik het er wel erg leuk en lief uitzien!

 4. 31 oktober 2013 / 09:59

  Oeh de verpakkingen zijn echt heel schattig. Lijken me heerlijk, wel jammer van de SLS en parfum, de geur lijkt me heerlijk hhhmmm.

 5. 31 oktober 2013 / 20:53

  Ik vond de chocolade lijn van TBS heel lekker, dus hier ben ik ook benieuwd naar :)

 6. 31 oktober 2013 / 21:01

  Hmmm denk dat deze geur toch al wel snel te overheersend wordt. En verder zie ik eigenlijk ook wel een paar minpuntjes, dus nee, niet voor mij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *