Oriflame Colour Drop Lipstick

Oriflame Colour Drop Lipstick

 photo IMG_6411a.jpg

Het is weer tijd voor een lipstick review! Oriflame brengt nieuwe lipsticks uit, namelijk de Colour Drop lipsticks. Ik was erg benieuwd toen ik deze mooie, intense kleuren zag. Ik testte ze uit!

 photo IMG_6406a.jpg

De lipsticks zitten verpakt in een roze doosje met aan de onderkant de naam van de lipstick. Leuk dat ook deze Oriflame lipsticks een naam hebben gekregen. Dat maakt de beleving nog net wat leuker vind ik altijd.

 photo IMG_6408a.jpg

De hulzen hebben dezelfde kleur als het kartonnen doosje. Zoals je ziet is de bovenkant op een speciale manier afgerond. Je zult zometeen zien dat de lipsticks dezelfde vorm hebben.

 photo IMG_6409a.jpg

Ik vind de hulzen er mooi uitzien. Zeker geen straf om je lippenstift nog een keer bij te werken tussendoor. Dan kun je immers deze mooie huls aan iedereen showen!

 photo IMG_6412a.jpg

Even een close-up van de druppelvormige lipsticks. Vandaar ook de naam Colour Drop. De Oriflame Colour Drop Lipsticks zijn verkrijgbaar in acht mooie, maar ook erg verschillende kleuren. Van knalrood tot lief roze. Ik laat er vijf aan jullie zien vandaag.

 photo IMG_6414a.jpg

Swatches van de lipsticks met flits. De rode kleur springt er echt uit, wat een pigment komt daar vanaf! Zoals je ziet glanzen alle lipsticks erg mooi. Ze smeren ook erg lekker omdat ze zo romig zijn.

 photo IMG_6415a.jpg

De swatches zonder flits. Qua structuur lijken het net lippenbalsems, omdat ze zo zacht en hydraterend zijn. Je kunt de Colour Drop Lipsticks ook mooi opbouwen. Wil je een subtiel kleurtje? Dat kan! Als je een echte felle en dekkende kleur wil, kun je er gewoon een paar keer overheen gaan.

 photo IMG_6419a.jpg

Eens kijken hoe de lipsticks eruit zien op mijn lippen. Hier draag ik geen product op mijn lippen.

 photo IMG_6421a.jpg

Wat een vrolijke kleur is Melting Pink! Lekker girly roze en eigenlijk heel draagbaar. Niet te fel, niet te vaal, precies goed wat mij betreft.

 photo IMG_6424a.jpg

Dit is Liquid Red, de eyecatcher van deze collectie. Wat een mooie, intense, vampy rode kleur zeg! Door de vorm van de lipsticks ook erg makkelijk aan te brengen en zit je niet te knoeien. Echt een aanrader als je van rode lipstick houdt, want dit is de perfecte kleur wat mij betreft.

 photo IMG_6427a.jpg

Dit is weer zo’n typisch ‘my own lips but better’ kleurtje. Beige Dew heet deze beauty en geeft een prachtige glans af. Perfect als jij niet zo van opvallende en felle kleuren houdt! Deze kleur kun je ten alle tijden dragen.

 photo IMG_6430a.jpg

Dit is Brown Fusion, een oudbruine kleur. Van alle lipsticks vond ik deze de minst fijne. Ik had moeite met de dekking en dat zie je ook wel terug op de foto. Jammer, want dit is een mooi herfstkleurtje!

 photo IMG_6437a.jpg

Glossy Berry is een tintje donkerder dan Melting Pink en heel mooi voor de herfst. Glanst mooi en brengt ook goed aan, net zoals de andere lipsticks.

Of ik tevreden ben over deze collectie? Ja zeker! Het zijn mooie kleuren, brengen fijn aan door de vorm van de lipstick, glanzen mooi op mijn lippen en voelen zacht en hydraterend aan. Ze blijven nog verrassend lang zitten, ondanks dat ze zo romig zijn.

De lipsticks kosten normaal €10, maar er is nu een tijdelijke actie in de Oriflame webshop waar ze €5,99 per stuk kosten.

Wat vind jij de mooiste kleur? 

Liefs van Tedje

Volg:

25 Reacties

 1. 27 september 2013 / 07:42

  Beige Dew vind ik echt heel erg mooi. Fijne review:)

 2. 27 september 2013 / 08:05

  Ik vind ze wel mooi, maar na al deze sheer lipsticks ben ik toch ook wel weer toe aan een gewone, lekker felle en dekkende lipstick. Dat blijven toch mijn favorieten.

 3. 27 september 2013 / 08:10

  Mooie kleurtjes, vooral Liquid Red vind ik erg mooi!!

 4. 27 september 2013 / 08:56

  Ik had ze al voorbij zien komen, echt toffe lipsticks! Ik vind glossy berry het mooiste

 5. 27 september 2013 / 09:16

  Ik vind ze heel erg mooi! Eigenlijk alle kleurtjes wel.

 6. 27 september 2013 / 10:03

  Wauwie, wat zijn ze mooooi! Ze lijken me erg fijn, sowieso ben ik een grote fan van de Oriflame lipsticks :)

 7. 27 september 2013 / 11:48

  Ze zien er goed uit! Ik vind van die sheer lipsticks altijd wel mooi!

 8. 27 september 2013 / 14:24

  Er zitten mooie kleurtjes tussen, deze lijken mij ook erg smeerbaar.
  Liefs, xxx

 9. 27 september 2013 / 18:37

  Er zitten op zich wel mooie kleuren bij!

 10. 27 september 2013 / 18:46

  Wat een mooie kleuren! Vooral Melting Pink vind ik erg mooi!

 11. 27 september 2013 / 19:54

  Brown Fusion vind ik best een mooi kleurtje, lekker warm en zacht voor de herfst :D

 12. 27 september 2013 / 21:54

  Mooie kleurtjes. Ik vind vooral de liquid red mooi en ik vind je die ook heel goed staan Tedje!

 13. 20 oktober 2013 / 18:29

  Ik ken Oriflame van vroeger nog, heb nooit echt producten gebruikt van het merk. Maar zoals ik het zie, lijken de kleurtjes best mooi. Mijn smaak is Liquid Red :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *