Oriflame Giordani Gold Incontro

Oriflame Giordani Gold Incontro

 photo IMG_5898a.jpg

Zinderende romantiek, dat is wat de Giordani Gold ‘Incontro’ lijn van Oriflame wil uitstralen. Nou, wat mij betreft is dat gelukt, want het was liefde op het eerste gezicht toen ik deze producten van Oriflame. Vandaag vertel ik jullie meer over de ‘Incontro’ lijn en wat ik ervan vind. 

 photo IMG_5896a.jpg

De producten zitten verpakt in deze mooie roségouden doosjes. Wat een luxe uitstraling en daardoor ook meteen een luxe gevoel. Links zie je drie lipsticks in de doosjes, rechts de blush en liggend de mascara.

 photo IMG_5900a.jpg

Wat een fotogenieke producten zijn deze lipsticks van Giordani Gold Incontro. De hulzen van de lipsticks hebben hetzelfde motief als de kartonnen doosjes waar de producten inzitten. Ik moet denken aan een honingraat. De kleuren (v.l.n.r.) Petal Caress, Passionately Peony en Whispers in Mauve zijn drie nude kleurtjes die iedereen goed kan hebben.

 photo IMG_5904a.jpg

Wat een juweeltjes, niet? Mijn oog wordt gelijk getrokken naar de middelste: Passionately Peony.

 photo IMG_5905a.jpg

De swatches op mijn arm zien er goed uit. Ze zijn niet heel erg dekkend, maar geven een mooie sheer (doorschijnende) kleur.

 photo IMG_5928a.jpg

Laten we kijken hoe de lipsticks eruit zien! Aan mijn gezicht te zien had ik er heel veel zin in, haha!

 photo IMG_5916a.jpg

Mijn lippen zonder iets erop.

 photo IMG_5917a.jpg

Dit is Petal Caress, een mooie nude kleur die als boter over je lippen glijdt. De lipsticks smeren ontzettend lekker uit en geven een vleugje zoete geur af.

 photo IMG_5930a.jpg

Mijn favoriet van de drie: Passionately Peony. Wat mij betreft is dit niet echt een nude kleur, maar gewoon de perfecte combinatie van roze en nude. Een beetje ‘my own lips but MUCH better‘ eigenlijk.

 photo IMG_5935a.jpg

Ook Whispers in Mauve is een mooie nude kleur die heel dicht bij de kleur van mijn lippen komt. Pretty!

 photo IMG_5907a.jpg

Ook het honingmotiefje is in de mooie Oriflame Giordani Gold Incontro Pressed Blush in Rose Silk te zien. Wat een beauty is het hè? In het doosje zit een spiegeltje, wat ik ontzettend handig vind. Op het moment heb ik deze blush in mijn make-up tasje zitten die in mijn gewone tas zit. Nu hoef ik geen los spiegeltje mee te nemen, omdat die hier al in zit.

 photo IMG_5908a.jpg

Met flits
I fell in love.. Zinderende romantiek kun je dit wel noemen vind ik. Wat een prachtige blush. Dit is zo’n blush die uit je stash springt om gedragen te worden. Er zit koel roze, perzik en warm roze in.

 photo IMG_5912a.jpg

Zonder flits
Er zit ook een kwastje (€3) bij de blush. Oh, had ik al gezegd dat de blush ruikt naar zoetigheid, net zoals de lipsticks? Dat maakt het een extra feestje als je deze blush op je wangen aanbrengt.

 photo IMG_5914a.jpg

Met flits
Ik word nog vrolijker van het pigment van de Incontro Pressed Blush. De eerste drie kleuren zijn swatches van de drie afzonderlijke vakjes en bij de laatste swatch heb ik alles gemengd met elkaar. Dat ziet er heel erg goed uit.

 photo IMG_5913a.jpg

Zonder flits 

 photo IMG_6164a.jpg

Tijd voor de Oriflame Giordani Gold ‘Incontro’ Volume Mascara. Die zit ook in de bijbehorende honingraat verpakking.

 photo IMG_6168a.jpg

Het borsteltje ziet er goed uit! Niet veel poespas, gewoon een simpel mascara borsteltje.

 photo IMG_5991a.jpg

Hier heb ik de mascara op. Ik heb een flinke zwarte eyeliner gezet waardoor de mascara goed tot zijn recht komt.

 photo IMG_5994a.jpg

Een full face foto met een aantal producten uit de Oriflame Giordani Gold Incontro collectie. Mijn wimpers zijn voorzien van een laagje Volume Mascara, op mijn wangen heb ik de Pressed Blush aangebracht en op mijn lippen draag ik Passionately Peony.

Zoals jullie al hebben kunnen lezen ben ik enorm enthousiast over de Oriflame Giordani Gold Incontro collectie. De lipsticks zijn prachtig, de blush is een echte eyecatcher en ook de mascara is goed.

Oriflame Giordani Gold ‘Incontro’ Pressed Blush – € 30,00
Oriflame Giordani Gold ‘Incontro’ Lipstick – € 15,00
Oriflame Giordani Gold ‘Incontro’ Volume Mascara – € 16,00
Oriflame Giordani Gold ‘Incontro’ Powder Blush Brush – €3

De producten van de Oriflame Giordani Gold ‘Incontro’ collectie zijn limited editions. Ze zijn verkrijgbaar in de webshop van Oriflame tot eind januari 2014. De blush, de powder blush brush en de mascara zijn op dit moment tijdelijk afgeprijsd naar een meer betaalbare prijs.

Wat is jouw favoriet uit de Incontro collectie? 

Liefs van Tedje

Volg:

24 Reacties

 1. 28 augustus 2013 / 07:46

  Wat een mooie producten, ik vind de verpakkingen ook erg mooi!

 2. 28 augustus 2013 / 08:08

  Wat een hele mooie producten. De verpakking is alleen al mooi! :)

 3. 28 augustus 2013 / 08:51

  Ik vind de blush echt mooi, de lipsticks iets minder bijzonder maar ook wel mooi. En de verpakkingen, like! Alleen wel erg duur allemaal, dan koop ik liever MAC.

 4. Jeanne
  28 augustus 2013 / 09:03

  Het zijn hele goeie lipsticks ik spreek uit ervaring

 5. 28 augustus 2013 / 09:25

  Die blush! Die ruikt ook zo lekker mjammjam

 6. 28 augustus 2013 / 09:30

  Haha, wat een leuke foto waarop je de lipstick aan het testen bent! De verpakkingen vind ik erg mooi, evenals de hulsen van de lipsticks. Maar, ook de kleuren vind ik mooi. Subtiel :-)

 7. 28 augustus 2013 / 09:52

  Hele fijne collectie dit! Ik heb precies dezelfde producten als jij, haha! Die blush vind ik echt prachtig, en de petal caress lipstick is mijn favoriet!

 8. 28 augustus 2013 / 11:04

  Heel mooi, alleen die blush 30 euro? Jammer van die prijs.

  • Tedje
   Auteur
   28 augustus 2013 / 11:20

   Op dit moment is hij afgeprijsd in de webshop van Oriflame!

 9. 28 augustus 2013 / 17:42

  Wauw, mooie producten! Ze zijn wel flink aan de prijs.

 10. 28 augustus 2013 / 20:06

  Hele mooie producten, de blush is zeker mijn favoriet!

 11. 29 augustus 2013 / 11:10

  Je hebt een heel mooi stuk geschreven, leuk dat je dat zo allemaal test……
  en heel leuk dat je de reactie’s van andere dames kan lezen…..
  Vind je het goed als ik het plaats op mijn Oriflame Fanpagina… http://www.facebook.com/karinbuijtels ???
  Groetjes Karin

 12. 29 augustus 2013 / 11:33

  Zelf heb ik Giordani Gold Incontro Eau de Parfum & Giordani Gold Incontro Body Cream in huis…..
  Ik vind het een heerlijke geur…..

  Voor mijn man heb ik Giordani Man Incontro Eau de Toilette & Giordani Man Incontro Shower Gel gekocht,

  vanaf 6 september in de aanbieding:
  en bij aankoop van de EdP de Giordani Gold Incontro body cream gratis dus samen voor 19,99 ipv 42.00
  en bij aankoop van de EdT de Giordani Man Incontro Shower Gel gratis dus samen voor 24.99 ipv48.00

 13. 29 augustus 2013 / 16:25

  Wauw, alleen de verpakkingen zien er al heel erg mooi uit!

 14. 29 augustus 2013 / 17:58

  de lipsticks vallen mij een beetje tegen maar de blush daarin tegen vind ik erg mooi!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *