Oriflame Giordani Gold Intense Shine Nail Lacquer

 photo IMG_6093a.jpg

Als jullie mijn blog al wat langer volgen, hebben jullie hoogstwaarschijnlijk al een heleboel producten van Oriflame de revue zien passeren. Mijn favoriete foundation is van Oriflame en ik ben ook dol op hun nagellak! Vandaag laat ik jullie deze nieuwe nagellakjes van Giordani Gold van Oriflame zien. En zijn de flesjes niet prachtig? 

 photo IMG_6104a.jpg

Ik vind de flesjes er echt super mooi en chique uitzien. Dat staat mooi in je stash! Het kwastje van de lakken is lekker breed waardoor je in twee of drie banen je nagel voorzien hebt van een laagje lak. De lakjes blijven redelijk goed zitten (lees: zo’n drie à vier dagen) en ze drogen lekker snel en glanzen mooi.

 photo IMG_6192a.jpg

Bianca Nude
Deze lak is aan de streperige kant. Wel heel jammer, want ik vind de kleur heel mooi en lekker fris voor de zomer. Een witte/crème kleur staat prachtig als je een gebruinde huid hebt.

 photo IMG_6196a.jpg

Tea Rose
Tea Rose is de perfecte nude kleur voor mijn huid. Hij dekt in één laag, maar ik heb er toch maar twee aangebracht voor de zekerheid. De finish van deze lak vind ik ook erg mooi.

 photo IMG_6198a.jpg

Pink Carat
Ik snap de naam pink niet helemaal voor deze lak, maar desalniettemin is dit een heerlijk vrolijk kleurtje voor de lente en de zomer. Er zitten lichte gouden shimmers in en ik denk dat ik al weet welke kleur ik ga dragen voor Koningsdag…

 photo IMG_6202a.jpg

Soft Pink
Oei, deze kleur is niet geschikt voor mijn nagels. Ik draag altijd (maar dan ook altijd) nagellak en daardoor zien mijn nagels er gewoon niet zo heel mooi meer uit. That’s a fact. Ook al gebruik ik altijd basecoat! Dit is een perfect kleurtje als je niet houdt van opvallende en felle kleuren en een french manicure look wil hebben op je nagels.

 photo IMG_6206a.jpg

Gentle Lilac
Deze lak zit tussen roze en paars in. Lila zou ik hem niet noemen, dan eerder roze/nude-achtig. Wel een hele mooie en lieve kleur en deze dekt ook in twee laagjes.

 photo IMG_6208a.jpg

Tempting Violet
Een oudroze/paarse kleur met een mooie glans! Deze lak dekt ook in één laag, maar ik heb er toch maar twee aangebracht.

 photo IMG_6212a.jpg

Noble Burgundy
Dit is zo’n bordeauxrode kleur die je in je bezit moet hebben. Ik ben deze kleur wel een beetje beu voor nu. Ik heb zin in vrolijke kleurtjes op mijn nagels! Maar deze kleur ga ik zeker bewaren voor komende herfst.

 photo IMG_6217a.jpg

Passionate Red
En een klassiek rode kleur kan natuurlijk ook niet ontbreken in je verzameling. Deze lak glanst prachtig en dekt in twee lagen.

 photo IMG_6099a.jpg

De lakken kosten €15 per stuk en in een flesje zit 8ml. Goed nieuws voor jullie: de lakjes zijn nu in de aanbieding voor €9,99 op de webshop van Oriflame.

Welke kleur is jouw favoriet? 

Liefs van Tedje

Deze producten heb ik ontvangen ter review

Volg:
Delen:

11 Reacties

 1. 15 april 2015 / 09:41

  Wat een hoop kleurtjes! Ik vind de peach kleur en de rode heel mooi!

 2. 15 april 2015 / 09:43

  Oeh Tea Rose en Gentle Lilac zijn leuke kleurtjes zeg! Mooie swatches heb je gemaakt!

 3. 15 april 2015 / 10:46

  Wat een prachtige foto’s heb je gemaakt. Vind ik echt altijd heel knap, haha, ben zelf niet zo goed in nagellak swatchen, helaas. Ik vind Tea Rose en Gentle Lilac het mooist.

  • Tedje
   Auteur
   15 april 2015 / 10:55

   Ahw thanks Merel! Ik ben nog steeds niet super tevreden over mijn nagellakswatches. Alhoewel er echt een HUGE verschil is tussen de foto’s nu en die ik een paar jaar geleden maakte.

 4. 16 april 2015 / 10:58

  Die Tea Rose het allermooist <3 wat een mooie glans ook!

 5. 16 april 2015 / 19:43

  Bianca Nude vind ik zelf ook niks maar Tempting Violet is echt prachtig x

 6. 19 april 2015 / 13:46

  Sommige kleurtjes vallen helaas wat tegen maar Noble Burgundy is echt een beauty!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *