Oriflame Giordani Gold Lacques Brilliances

Oriflame Giordani Gold Lacques Brilliances

 photo IMG_5679a.jpg

Nieuws uit Oriflame land! Er zijn vijf Giordani Gold nagellakjes voor Fall/Winter uitgebracht, en ik laat er vandaag twee aan jullie zien. Op de foto zien ze er in ieder geval al veelbelovend uit, vinden jullie niet? 

 photo IMG_5677a.jpg

De Lacque Brilliance nagellakken van Giordani Gold zitten in luxe, gouden kartonnen doosjes in dezelfde stijl als de lipsticks die ik een tijdje terug al aan jullie liet zien.

 photo IMG_5678a.jpg

De nagellakpotjes zien er ook luxe uit met een gouden dop en gouden lettertjes. Ik laat vandaag aan jullie de kleuren Pink Carat en Lacquered Cherry zien. Lacquered Cherry is echt een Fall/Winter kleurtje. Dat vind ik minder van Pink Carat. Dat is echt een kleurtje voor nu. Koraal is helemaal hot deze zomer. De Giordani Gold Lacque Brilliance lakjes (jup, een hele mond vol!) bevatten 11ml.

 photo IMG_5682a.jpg

Zien jullie de gouden shimmers in Pink Carat? Prachtig!

 photo IMG_5706a.jpg

Pink Carat doet zijn naam zeker eer aan. Wat een prachtig kleurtje! De Giordani Gold lakjes beloven dat ze in één laagje dekken. Ik heb op bovenstaande foto twee dunne laagjes opgebracht.

 photo IMG_5703a.jpg

Ik weet zeker dat ik deze kleur Lacquered Cherry heel veel ga dragen deze herfst en winter (en stiekem misschien aan het eind van de zomer ook al wel!). Rood kan altijd, toch? Deze kleur dekt in één laagje, maar voor een mooier effect heb ik er twee aangebracht.

Beide lakjes lakken erg fijn, omdat het kwastje lekker breed is. Ook lakken ze niet streperig en drogen ze heerlijk snel op. Voor het beste resultaat breng je eerst een basecoat aan, laat je deze goed drogen en breng je daarna twee dunne laagjes van de Giordani Gold Lacque Brilliance aan. Met een basecoat blijven ze op mijn nagels zeker zes à zeven dagen chipvrij op mijn nagels zitten. Een hele prestatie dus!

De lakjes zijn nog in drie andere kleuren verkrijgbaar: Misty White, een witte crème-achtige kleur met een mooie glans, Pearly Nude die volgens mij heel erg lijkt op Pink Carat maar dan zonder shimmers en een stukje lichter en Royal Red, een lichtere variant van Lacquered Cherry.

 photo IMG_5684a.jpg

De Giordani Gold Lacque Brilliance nagellakjes kosten normaal 12 euro, maar nu zijn ze voor een tijdelijke aanbiedingsprijs van €6,99 te koop in de webshop van Oriflame. €6,99 vind ik een hele acceptabele prijs voor deze kwalitatief goede en mooie lakjes.

Wat vind jij van de lakjes? 

Liefs van Tedje

Volg:

19 Reacties

 1. 22 augustus 2013 / 09:57

  Wauw zulke mooie kleuren! Pink Carat is echt mijn favo, geweldige kleur en classy look!

 2. 22 augustus 2013 / 17:32

  Dit zijn echt mijn kleurtjes, koraal en rood draag ik het allerliefst op mijn nagels!

 3. 23 augustus 2013 / 10:01

  Leuk artikel,
  en er zijn nog 3 mooie kleurtjes…..

  Te zien op mijn Oriflame Fanpagina http://www.facebook.com/karinbuijtels
  Like en share..a.u.b.
  dan blijf je op de hoogte van alle leuke aanbiedingen en elke 3 weken de nieuwste brochure online te bekijken
  Groetjes Karin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *