Oriflame Giordani Gold Luminous Cream Eyeshadow

 photo IMG_3221a.jpg

Ik zit met mijn hoofd al ontzettend bij de feestdagen. How come? Op stage ben ik bezig met het kerstnummer van Fabulous by Douglas. Ik heb al helemaal zin in glitters, goud en zwaar opgemaakte ogen! Deze Luminous Cream Eyeshadows van Oriflame Giordani Gold sluiten daar naadloos bij aan. Can I have myself a merry little Christmas already? 

 photo IMG_3222a.jpg

Ik ontving vijf prachtige cream eyeshadows. Oh la la! Ziet er strak uit zo in die gouden doosjes en de potjes waar de cream eyeshadow zelf in zit, zien er ook mooi uit! Ik krijg er een heel erg Chanelgevoel van. Volgens mij hebben die ook van die mooie zwarte doosjes met oogschaduw erin. Love it! Er zitten trouwens ook kleine kwastjes bij (die ik vergeten te fotograferen ben, oeps!).

 photo IMG_3229a.jpg

De Luminous Cream Eyeshadows zijn in vijf kleuren verkrijgbaar: Gold Sparkle, Chrystal Taupe, Bronzed Burgundy, Frosted White en Shimmering Grey. Ik gebruik crème oogschaduws altijd als basis voor mijn gewone poederoogschaduw. Hierdoor blijft die beter zitten!

 photo IMG_3232a.jpg

Frosted White – Gold Sparkle – Bronzed Burgundy

 photo IMG_3230a.jpg

Chrystal Taupe – Shimmering Grey

 photo IMG_3233a.jpg

Swatches! Ziet er goed uit! Ze hebben lekker veel pigment en ze verdelen makkelijk over de huid.

 photo IMG_3237a.jpg

 photo IMG_3238a.jpg

Ik besloot er meteen een look mee te maken. In mijn binnenste ooghoek en onder mijn wenkbrauw bracht ik Frosted White aan. Op het middelste gedeelde van mijn bewegende ooglid bracht ik Gold Sparkle aan. In de buitenste ooghoek een klein beetje Bronzed Burgundy. Ik pakte mijn Naked 2 palette erbij en zocht de kleuren uit die aansluiten bij de cream eyeshadows. Die bracht ik er overheen aan. Onder mijn ogen zette ik een lijntje met Chrystal Taupe en met Shimmering Grey zette ik de basis voor mijn eyeliner met een dun, stevig kwastje. Met een zwarte oogschaduw ging ik er daarna nog overheen. Een prachtige look die je altijd kunt dragen!

Ik vind de Cream Eyeshadows van Oriflame erg prettig werken en ik vind de kleurtjes ook nog eens prachtig. Ik ga deze onthouden voor mijn Christmas look :)

 photo IMG_3256a.jpg

 photo IMG_3260a.jpg

De look maakte ik af met Oriflame Giordani Gold Luscious Volume Mascara. Zoals je ziet maakt hij mijn wimpers lekker lang.

De Cream Eyeshadows van Oriflame zijn verkrijgbaar via oriflame.nl voor €17 per stuk.  Ze kosten nu tijdelijk €12,99. De mascara is nu tijdelijk verkrijgbaar van €16,00 voor €11,99.

Volg:
Delen:

9 Reacties

 1. 10 oktober 2014 / 09:30

  Oejjj, die burgundy tint vind ik onwijs…die kruipt stiekem naar binnen in mijn hartje!

 2. 10 oktober 2014 / 12:41

  Ah die zijn mooi zeg! En wat leuk dat je bezig bent aan het kerstnummer van de Douglas, gaaf!

 3. 10 oktober 2014 / 18:27

  Ik heb deze oogschaduws ook ontvangen en ik ben erg tevreden over. Eindelijk crème oogschaduws die blijven zitten!

 4. 10 oktober 2014 / 20:47

  Ik heb nog steeds vrij weinig met Oriflame omdat je het nooit tegenkomt in een fysieke webshop, maar die oogschaduws zien er wel mooi uit! Als ze ook nog eens blijven zitten is dat helemaal goed voor een cream eyeshadow :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *